Startups.ro


Finantare pentru implementarea de standarde internationale

Pana pe 25 decembrie, anul acesta, IMM-urile pot sa solicite finantare pentru realizarea de laboratoare de incercari si etalonari, pentru etichetarea ecologica, certificarea produselor si implementarea sistemelor de management al calitatii si al mediului. Bugetul alocat pentru apelul de proiecte din 2009 este de 30,1 milioane de lei.

 

Franciza din cuptor

Auguri produce si comercializeaza produse de patiserie si panificatie. Compania este romaneasca si se extinde in sistem de franciza in orase din toate zonele tarii. Considerand ca este suficient loc pe piata pentru noi francizati, masterul continua expansiunea pe baza acestui concept.

 

Cand si cum poti sa fii neplatitor de TVA

Organizatiile economice care au o cifra de afaceri sub 35.000 de euro, anual, pot alege sa fie neplatitoare de TVA (Taxa pe Valoarea Adaugata). Aceasta inseamna scutirea de TVA pentru toate operatiunile taxabile desfasurate de respectiva unitate economica, cu exceptia livrarilor intracomunitare de mijloace de transport noi, scutite de plata TVA.

 

Franciza cu bauturi calde, la pachet

Alois Dallmayr activeaza de aproximativ 50 de ani pe segmentul de vending, comercializand cafea si alte bauturi calde prin intermediul automatelor. In prezent, exista circa 4.000 de automate operate de francizatii romani pe tot cuprinsul tarii, iar sistemul de franciza ramane in continuare deschis.

 

Daca folosesti un reader, aboneaza-te la feed-ul RSS al startups.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutati publicate pe site, imediat ce acestea sunt online.

RESURSE

 

Ai nevoie de un credit pentru compania ta?

 

In sectiunea Resurse a startups.ro gasesti lista creditelor oferite de banci.

 

Tot aici poti consulta ofertele companiilor de leasing sau de asigurari.

 

Daca vrei sa stii ce evenimente de business au loc in perioada urmatoare, verifica noutatile aparute in calendarul startups.ro.

Primesti acest mesaj pentru ca ai confirmat abonarea la newsletterul startups.ro
Daca nu mai doresti sa primesti mesaje de la noi sau consideri ca abonarea ta s-a produs din greseala, te rugam sa accepti scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa te dezabonezi trimitand un e-mail la startups-leave@news.sns.ro.
Iti multumim.

 Contact startups.ro