Fav 2.0

Fav20.com permite accesul rapid la site-urile vizitate zilnic precum si salvarea siteurilor favorite, impartite pe categorii. Este un site pentru oricine, foarte usor de inteles si folosit. Am lansat serviciul din nevoie personala.

 

Vizitand de cateva ori in fiecare zi aceleasi 20 de site-uri, am vrut sa am o interfata de unde sa accesez site-urile rapid, fara sa trebuiasca sa tin minte site-urile (fiind utilizator de IE pe atunci). Mi-am facut ca homepage fav20.com si mi-am adaugat site-urile mele.

Viata cum o stim avea sa nu mai fie vreodata la fel :) Cativa prieteni au testat site-ul, au inceput sa il foloseasca si sa isi doreasca mai multe facilitati adaptate nevoilor lor. Astfel a ajuns un serviciu cat se poate de user-friendly, toate imbunatatirile au fost implementate la cererea utilizatorilor.

Momentan sunt 600 de utilizatori inscrisi, din care 200 activi.

Avand in vedere ca am lansat noi facilitati de curand, ma astept ca numarul celor activi sa creasca. Continui sa implementez noi facilitati care vor atrage din ce in ce mai multi utilizatori.

In a doua jumatate a anului 2009 voi promova fav2.0 si sper sa ajung la un numar de 500 activi.

Foarte multi se intreaba de ce sa foloseasca fav20.com, cand au FireFox Toolbar sau iGoogle/NetVibes. Fata de Firefox, avantajele sunt:
- bookmark-urile nu se vor pierde daca reinstalati calculatorul
- se pot accesa site-urile favorite de pe orice calculator

Cat despre iGoogle/NetVibes, acestea sunt servicii pentru "geeks" (specialisti), care vor cat mai multe gadgeturi pe un site.

Fav2.0 este foarte usor de folosit si isi face treaba. Un avantaj major este acela ca fav20.com poate fi testat si folosit fara sa fie nevoie de o inregistrare. Dupa ce utilizatorul se obisnuieste cu interfata, se poate inscrie si beneficiaza de foarte multe alte facilitati.

Fav 2.0 se va extinde spre o retea sociala. Utilizatorii vor putea fi conectati cu altii. Se vor putea inspira sau vor putea sugera site-uri, facand colectii publice de site-uri pe anumite categorii care vor fi de folos multor utilizatori (nu doar celor care folosesc Fav 2.0).

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul bunnyface.

Nu ai votat inca. Media: 4.5 (2 voturi)

Nu exista comentarii