DSM Cosmetic - cosmetice naturale de la Marea Moarta

Cautand fara rost printre numeroasele produse cosmetice atat de mediatizate, macar unul care sa nu imi provoace matreata, unul care sa imi vindece eventualele pete ale pielii, unul care sa ma ajute in lupta cu celulita, unul care sa imi ofere un ten luminos (asa cum mi se promisese pe frumosul ambalaj impodobit cu chipul frumos al unei domnisoare machiate excesiv)…, nu am avut succes.

 

Asa ca am inceput sa ma documentez, pentru binele frumusetii si sanatatii mele, despre ingrediente naturiste, efectele si beneficiile acestora. Astfel, am ajuns sa citesc din ce in ce mai mult despre Marea Moarta ca fiind o sursa unica de apa, deosebita de oricare alta de pe fata pamantului.

Este cea mai joasa si mai sarata dintre toate sursele naturale de apa si are o compozitie chimica deosebita. Ramasitele izvoarelor minerale romane gasite in aceasta regiune sustin dovada ca zona Marii Moarte era cunoscuta pentru beneficiile ei terpeutice, din cele mai vechi timpuri.

Astfel, am descoperit cosmeticele DSM (Dead Sea Minerals) care, prin efectele miraculoase pe care le-au avut asupra frumusetii pielii, parului, unghiilor mele, m-au convins instantaneu ca doresc sa devin un client constant al acestei game de cosmetice.

Am inceput sa cumpar si pentru prieteni si familie. Toti s-au convins de spusele mele si de atunci refuza sa mai foloseasca alte produse cosmetice. Prin prisma acestor experiente placute, am decis sa deschid un magazin online dedicat gamei DSM Cosmetic, prin care doresc sa atrag atentia si interesul persoanelor preocupate de propria tinerete, frumusete si sanatate asupra unor produse cu adevarat miraculoase.

Cu ajutorul know-how-ului web oferit de catre Avantaj Net, am reusit sa conturez un magazin online deosebit prin imagine, usability si consistenta a informatiei.
Imaginea brand-ului DSM Cosmetic se constituie din linii ce se intind gingas si culori diafane, ce duc cu gandul la fluxul din natura si feminitatea pe care aceste produse doresc sa o ajute a iesi la iveala.

Textele sunt create de catre personalul dedicat DSM Cosmetic, specialisti in dermatologie care cunosc efectele mult laudate si cunoscute din timpuri stravechi ale produselor pe baza de minerale si saruri de la Marea Moarta - formata acum 100 milioane de ani, considerata una dintre minunile naturale ale lumii, Marea Moarta este cel mai vechi si mai faimos SPA natural.

Toate produsele sunt proaspete, preturile sunt accesibile oricui, promptitudinea si seriozitatea personalului din spatele site-ului sunt incontestabile, iar efectele (singurele care conteaza, in definitiv…) sunt garantate. www.dsmcosmetic.ro contact@dsmcosmetic.ro

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul cristina-dosinescu.

Nu ai votat inca. Media: 4.3 (8 voturi)

Nu exista comentarii