pubcub.ro

Sub sloganul "Cutia ta postala nu e cos de gunoi", noi, cei de la ecore, am lansat de curand varianta beta a portalului care iti ofera, pe o platforma digitala, toate mesajele publicitare si promotionale ale celor mai importanti retaileri din proximitatea ta.

 

Ideea de pubcub sau urna publicitatii promotionale, cum o numim noi, provine din dorinta noastra de a limita impactul asupra mediului rezultat din distributia de pliante.

Consumatorii sunt constienti de problemele de mediu. Publicitatea este in schimbare. Mai multe instrumente permit consumatorilor sa recastige controlul. Noi, prin urmare, dorim sa incurajam o publicitate ecologica, etica si responsabila.

Cele mai multe cataloage sunt disponibile pe site-urile magazinelor, dar utilizatorii de internet nu doresc sa piarda timp pentru a vizita site-ul fiecaruia si pentru a consulta toate programele de loialitate. Ei sunt rareori informati de evolutia situatiei per ansamblu.

Am luat in considerare posibilitatea advertisingului prin intermediul email-urilor. Prea multa intruziune, astfel nu a indeplinit aceasta nevoie.

Intr-adevar, putini oameni citesc prospectul, si nimeni nu ar fi de acord sa le primeasca toate pe e-mail. Desi spun ca se simt invadati, consumatorii nu sunt pregatiti sa isi abandoneze prospectele: aproape 80% le vad ca pe un rau necesar.

Avand aceste baze informationale stabilite, am depus tot efortul pentru a crea cea mai buna alternativa la traditionalele pliante tiparite si am dat nastere la pubcub.ro. Serviciul este gratuit si poate fi folosit integral, cu sau fara cont.

Utilizatorii fideli inregistrati sunt rasplatiti printr-un newsletter aferent celor mai noi oferte ale retailerilor din localitatea acestuia si cu un sticker gratuit pentru cutia postala, prin care isi poate exprima atitudinea personala vis-a-vis de advertisingul clasic practicat si poate astfel contribui la cauza generala.

Sortarile pliantelor promotionale se fac dupa localitate si dupa categoria de produse. Acestea fiind spuse, noi ne dam toata osteneala pentru a coopta cat mai multi retaileri in lista noastra de magazine afiliate si facem modificari si actualizari constante, pentru a imbunatati experienta de ansamblu.

Daca vrei sa faci o sugestie, sa colaborezi cu noi in vreun fel sau doar sa contribui la cauza noastra, intra pe pubcub.ro si exprima-te. Te asteptam.


Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul
ecore.
 

Nu ai votat inca. Media: 4.8 (5 voturi)

Nu exista comentarii