Gloomer H.R. - program soft de resurse umane

Gloomer H.R.este solutia ideala privind managementul resurselor umane din cadrul companiei dumneavoastra, fie ca este este vorba de managementul personalului incadrat, fie ca sunt candidati, sprijinind astfel departamentul de resurse umane in vederea obtinerii unui randament ridicat la locul de munca, dar si pentru recrutarea de forta de munca.

 

Dupa cu insusi Bill Gates spunea, “In compania mea, cea mai pretioasa resursa coboara zilnic cu liftul”, Managemntul Resurselor Umane presupune administrarea eficienta a tuturor resurselor destinate proceselor de recrutare, selectie, administrare si evaluare de pesonal.

Pentru ca procesul de recrutare si selectie de personal este un proces din ce in ce mai dificil si responsabil, ale caror urmari pot fi negative activitatii, Gloomer H.R. vine in sprijinul agentilor economici, indiferent de forma acestora, prin complexitatea sistemului de operare dar, mai ales prin usurinta utilizarii si administratii datelor si informatiilor, astfel incat compania dumneavoastra sa nu sufere perturbari majore din cauza problemelor ce pot aparea (ramane vacant un post).

Astfel, prin cele 6 module puse la dispozitie, Gloomer H.R. devine cel mai complex si eficient sistem de operare pentru departamentul de resurse umane, avand in vedere ca Gloomer H.R. este conceput cu ajutorul specialistilor din domeniul IT in colaborare cu specialisti din domeniul resurselor umane, mai exact o companie de recrutare, selectare, evaluare psihologica, mediere si plasare de personal.

Gloomer H.R. este solutia ideala ce utilizeaza atat baze de date complexe, cat si o serie de raportari, proiecte ce ofera perspectiva pe termen lung, dar si pregatirea pentru situatiile problema aparute temporar (demisia in bloc, cresterea spectaculoasa a productiei etc.).

Gestionarea informatiilor si utilizarea practica si eficienta, aduc atat optimizarea activitatii de recrutare si selectie a candidatilor si de gestionare a angajatilor, cat si o organizare excelenta a persoanelor din departamentul de resurse umane.

Gloomer H.R. va pune la dispozitie urmatoarele module: Managementul Timpului; Managementul Angajatilor; Managementul Candidatilor; Managementul Proiectelor; Managementul Rapoartelor; Newsletter; Formare Profesionala.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul essteffan.

Nu ai votat inca. Media: 5 (3 voturi)

Nu exista comentarii