Magielle, un magazin online plin de senzualitate si bun gust

Sunt o femeie obisnuita. Dar imi place sa construiesc. Imi amintesc foarte bine ca, dupa ce am terminat facultatea, am avut ocazia sa particip la un seminar interactiv despre dezvoltarea calitatilor antreprenoriale. Cred ca acela a fost momentul in care am realizat ca vreau sa construiesc o afacere de la zero si sa o dezvolt, odata cu mine.

 

De atunci am trecut prin mai multe etape care m-au format si m-au ajutat sa imi stabilesc reperele corect. Iar astazi sunt... Magielle! Magielle Lingerie Boutique este un proiect foarte drag mie pe care, poate, nu l-as fi pus in practica fara inspiratia si sprijinul pe care mi le ofera, zi de zi, sotul meu. El este cel care m-a incurajat sa fac primii pasi in concretizarea ideii de la care am plecat. Impreuna, suntem Magielle.

Ideea a venit natural, intr-un moment in care stiam ca trebuie sa facem o schimbare radicala in parcursul nostru profesional. In decursul timpului am fost implicati in mai multe proiecte interesante, insa anul trecut am simtit ca suntem pregatiti sa concretizam o idee de afaceri la care ne gandeam de ceva vreme.

Am investit 40.000 de euro. Am inceput cu efectuarea studiilor de piata, realizarea magazinului online si punerea la punct a sistemului de vanzare. Apoi au trebuit achizitionate stocurile si, evident, pregatita si desfasurata campania de promovare.

Ne-a incurajat un studiu comandat de ANC pentru evaluarea pietei de comert electronic din Romania si realizat in perioada septembrie - octombrie 2008 care arata ca numarul magazinelor online din Romania va continua sa creasca cu 50% pe an in intervalul 2009-2011, ajungand pana la 3.000 de magazine functionale. In acelasi timp, se estima ca piata de comert electronic inregistra in acel moment o valoare de 250 de milioane de euro si ca in urmatorii doi ani volumul vanzarilor online va atinge valoarea de un miliard de euro, fara a lua in calcul si serviciile, adica turismul sau plata facturilor.

Chiar daca perioada de criza economica si de incredere pe care o traverseaza Romania va afecta, in parte, aceste previziuni, cred ca cifrele reale vor atinge totusi o treime din cele previzionate, pentru ca exista o serie de avantaje de care se bucura acest tip de comert.

Inainte de toate, un magazin online se poate raporta la o piata mult mai mare decat un magazin fizic. In acest caz, nu se mai vorbeste de vad comercial, deoarece magazinul online este accesibil oricui, indiferent de pozitia geografica. De asemenea, cumparaturile online au avantajul de a oferi o experienta nu numai placuta, dar si comoda, scutind cumparatorul de periplul prin aglomeratia urbana in cautarea “ceva-ului” dorit.

Desi piata online a fost si este, cred, dominata de magazinele care comercializeaza produse din sfera tehnologiei si comunicatiilor, se observa o crestere a numarului magazinelor de nisa si cred ca, din ce in ce mai mult, o atentie sporita este acorata calitatii. Piata online ofera un potential imens, care, in Romania, nu a fost exploatat nici pe departe la adevarata sa valoare.

Cred ca viitorul in online apartine magazinelor de nisa, magazinelor care stiu ce sa ofere si cum sa abordeze consumatorul. A celor care inteleg complexitatea unui asemenea business - si aici pornesc de la premisa ca discutam de business-uri de perspectiva, cu sanse reale de succes, nu de cele care apar doar pentru ca proprietarul are cunostinte de IT si face un magazin peste noapte.

O afacere online de succes are nevoie de un management coerent si actual, de resurse care sa-i sustina evolutia inca de la inceput, de politici de marketing, customer relations, atragere si fidelizare. Cred ca un magazin online de succes reuseste sa inspire calitate si incredere, inca de la primul click.

Desi nu sunt o impatimita a shopping-ului, imi face mare placere sa colind magazinele in cautarea completarii perfecte pentru garderoba mea. Nu stiu daca exista completarea perfecta, dar, cu siguranta, exista momentul perfect pentru o anumita completare! Lenjeria intima mi-a placut dintotdeauna. Cred ca o femeie adevarata trebuie sa cocheteze macar o data pe zi. Lenjeria intima este accesoriul perfect cu care o femeie poate "asezona" o seara, in aparenta, obisnuita. Este si accesoriul care o face sa se simta frumoasa, feminina, increzatoare, in orice moment al zilei.

La Magielle Lingerie Boutique asta vrem sa transmitem: frumusete si feminitate. Am vrut sa fim altfel si de aceea am cautat marci de lenjerie care nu intrasera inca pe piata din Romania.

Suntem un boutique multibrand si ne dorim sa oferim femeilor atat marci de lenjerie noi, dar foarte apreciate in tarile lor de origine, cat si marci cunoscute la nivel global. Din acest punct de vedere, ca si din multe altele, suntem in permanenta dezvoltare.

De ce online? Pentru ca timpul nostru este din ce in ce mai pretios, pentru ca recurgem din ce in ce mai des la aceasta modalitate de a ramane in actualitatea modei si de a ne rasfata cu tot felul de achizitii strategice, pentru ca, in Romania, lenjeria intima online inseamna foarte putin si pastreaza cu greu sau deloc acea granita dintre senzual si vulgar.

La Magielle Lingerie Boutique primeaza insa bunul gust, calitatea produselor si respectul aratat clientilor. La Magielle Lingerie Boutique te descoperi pe tine cu visele, cu asteptarile si cautarile tale. Este o oaza de poezie unde poti petrece oricand cateva minute de relaxare si unde poti gasi exact produsele de care ai nevoie pentru a fi tu insati, pentru a fi increzatoare, senzuala si fericita. Pe scurt, Magielle a insemnat multa munca, multe resurse investite, curaj, creativitate ca sa poata inspira astazi frumusete si feminitate.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul irina.

Nu ai votat inca. Media: 4.9 (7 voturi)

Nu exista comentarii