Team Work Interactive Platform

Start-up-ul nostru, Ninth Prime Technologies, se ocupa cu dezvoltarea TWIP, o platforma online, scrisa in Java, care sa permita intregrarea oricarei aplicatii intr-un mediu colaborativ, cu notificari in timp real.

 

De la project management, calcul tabelar sau contabil, la editare de imagini, la brainstorming, la editare de text sau cod, TWIP va permite utilizatorilor sa lucreze intr-adevar impreuna la continutul pe care il produc.

Platforma noastra va asigura ca orice modificare, facuta de orice utilizator, va fi primita aproape instantaneu de toti ceilalti interesati. Mai mult, vrem sa realizam un mediu in care aplicatii noi sa fie dezvoltate si integrate cu usurinta, pe un concept plug&play.

Fata de alternativele existente (GoogleDocs, Zoho, ThinkFree), TWIP va garanta integrarea unui numar de aplicatii, cu o complexitate sporita (prelucrare de imagini, dezvoltare de medii grafice bogate) cu efort minim si fara conflicte de sincronizare a versiunilor.

Estimam disponibilitatea unei versiuni alpha in intre luna iulie si septembrie, 2009.

Momentan, cautam seed investors care sa sustina eforturile noastre (financiar, prin infrastructura, prin colaborari, prin consultanta sau expertiza tehnica). Pentru o poveste a conceptului nostru, atat din punct de vedere tehnic, dar mai ales business urmariti http://9thprime.wordpress.com.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul krueger.

Nu ai votat inca. Media: 3.4 (5 voturi)

Nu exista comentarii