LichidariTotale.ro sau cum sa scapi rapid de marfa ramasa pe stoc

Fiecare companie se confrunta in cadrul activitatii sale comerciale cu marfa nevandabila sau care trebuie vanduta cat mai repede. De obicei, solutia adoptata este aceea de a returna marfa ramasa distribuitorului sau, cand acesta nu o primeste, de a o vinde sub forma de promotii clientilor.

 

Insa, de multe ori aceasta solutie nu este nici cea mai rapida si nici cea mai profitabila pentru firma: lichidarea stocului nu are loc suficient de repede; nu toata marfa reuseste sa fie vanduta, pentru ca este expusa unui public restrans, numai clientilor obisnuiti ai companiei respective.

In plus, nu toata marfa poate fi pusa la promotie: daca puneti la vanzare produse cu defecte minore sau majore, credibilitatea, brandul si chiar vanzarile dumneavoastra pot fi afectate. Toata aceasta marfa care nu se vinde inseamna bani blocati, foarte dificil de rulat, cheltuieli de depozitare si de manevrare si chiar un potential risc pentru imaginea si pentru brandul companiei. Cum pot fi recuperati acesti bani?

LichidariTotale.ro a fost lansat in ianuarie 2009 ca raspuns la o nevoie acuta a pietei comertului atat online, cat si traditional: fluidizarea traficului de marfa si eliminarea blocajelor specifice oricarei companii de comert. Pe acest site, companiile vin si isi expun produsele la promotie, clientii intra si liciteaza pentru aceste produse, iar cel mai bun pret castiga. Este practic o platforma de comunicare intre companiile care doresc sa scape rapid de marfa greu vandabila si oamenii care doresc sa cumpere produse ieftine si bune.

Tipurile de produse care se incadreaza in categoria “marfa greu vandabila” sunt extrem de diversificate, si depind de profilul si de domeniul de activitate al companiei: de la marfa expusa la raft sau in showroom, pana la produse cu mici defecte (carcase zgariate) pe care nu le mai accepta clientii; de la marfa invechita moral si tehnologic (de exemplu un stick usb de 512 Mb), pana la marfa noua, ramasa pe stoc in urma inchiderii unui punct de lucru; de la produse stricate, care nu mai pot fi folosite decat pentru piesele de schimb, pana la marfa noua, comandata in exces si care trebuie vanduta rapid, pentru a face loc produselor din noul sezon de cumparaturi.

Pe LichidariTotale.ro puteti pune in vanzare 8 tipuri de marfa, de la produse noi sau care au stat expuse la raft, pana la produse folosite, reconditionate, cu defecte minore sau majore sau care nu mai pot fi folosite decat pentru piese de schimb (mai multe detalii pe site). Pe site se pot pune in vanzare inclusiv bunurile care fac parte din activele imobilizate ale firmei (mobilier de birou, calculatoarele firmei, utilajele folosite, flota de masini, etc.).

Costuri zero pentru vanzator
Sistemul LichidariTotale.ro presupune 0 costuri pentru vanzator. Singurul comision care se aplica este numai pentru cumparatori (5% comision din suma finala licitata). Singurele “costuri” de care se poate vorbi pentru vanzatori sunt la nivelul regulilor de utilizare a site-ului.

De exemplu, avand in vedere ca LichidariTotale.ro este un site pentru lichidarile de stoc, insistam ca marfa pusa la vanzare sa aiba un pret de pornire cu minim 10% mai mic decat pretul de retail (pretul de la raft). Mai multe detalii despre principalele reguli de utilizare puteti gasi aici.

Beneficii - noi castigam bani doar atunci cand va vindem marfa
Cel mai important beneficiu pentru vanzator sta in sistemul de taxare al site-ului LichidariTotale.ro. Noi castigam bani doar atunci cand marfa dumneavoastra este vanduta - pentru ca percepem doar acel comision de 5% de la cumparator. Aceasta inseamna ca daca nu va vindem marfa, nu ne putem acoperi cheltuielile si nu putem realiza profit. Dupa cum va puteti imagina, acest stimulent este suficient de puternic pentru ca o intreaga echipa sa lucreze pentru indeplinirea obiectivelor dumneavoastra de vanzari.

In plus, prin sistemul de licitatii de pe site, nu numai ca va puteti recupera banii la care ati achizitionat marfa, dar puteti sa realizati si profit, prin ideea de oferta limitata si de concurenta intre cumparatori pe care o presupune acest sistem.

Echipa din spatele LichidariTotale.ro va ofera suport complet, 12 ore pe zi, pentru ca procesul de lichidare a stocurilor dumneavoastra sa se desfasoare cat mai rapid si mai profitabil pentru compania dumneavoastra. Acest suport este oferit pe email (office at lichidaritotale.ro), pe blogul site-ului sau prin suportul live.

Va asteaptam sa va lichidati stocurile pe site-ul nostru, in cel mai scurt timp si cu maxim de profit.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul lichidari.

Nu ai votat inca. Media: 4.7 (9 voturi)

Nu exista comentarii