Limonade - agentia IMM-urilor care cred in online

La sfarsitul lui 2009, in plina criza, s-a lansat Limonade, o agentie interactiva fresh, orientata spre clientii care nu au bugete de zeci de mii de euro pentru promovarea in mediul online.

 

Noi oferim consultanta gratuita tuturor celor care ne solicita o evaluare a site-ului si a posibilitatilor de promovare ale acestuia. Web development, marketing online si corporate branding sunt cele 3 grupe de servicii pe care le punem la dispozitia celor care vor mai mult de la business-ul lor.

Creativi, inovativi, pasionati de internet si marketing online, am creat Limonade nu doar pentru a realiza proiecte frumoase ci si utile. Despre noi putem spune ca suntem o echipa tanara, increzatoare in cunostintele si experienta noastra in mediul online.

Nu suntem o agentie cu un singur om, suntem o echipa de 5 profesionisti, fiecare foarte bun in ceea ce face, astfel incat impreuna sa-ti oferim cele mai bune servicii. Nu facem site-uri ieftine care sa nu aiba trafic si implicit nici rezultate. Vrem sa fim parteneri de business cu fiecare din cei care au incredere in noi.
De ce Limonade?
Pentru ca mediul online a devenit din ce in ce mai competitiv si, din pacate, majoritatea firmelor mici si mijlocii nu au acces la suficiente informatii despre oportunitatile pe care le ofera acest mediu de promovare. Noi facem o analiza completa a site-ului clietului, ii intelegem afacerea si ii oferim solutia optima de promovare online. Cu costuri care sa reflecte calitatea serviciilor si avantajele aduse clientului, agentia noastra vine in sprijinul tututor celor care vor sa includa si online-ul in strategia lor de dezvoltare.

Ce oferim?
• Marketing online: Consultanta strategica; Promovare in social-media; Campanii Google AdWords; Blogvertising; E-mail Marketing;
• Web development: Definire mecanism site si arhitectura; Programare si dezvoltare; Web design; Newsletter; Implementare blog/forum personalizat
• Corporate branding: Logo; Prezentari electronice; Carti de vizita; Mape si diverse documente personalizate; Film de prezentare;

Suntem aici pentru a face business-ul tau sa creasca.

Ne gasiti pe www.limonade.ro. Ne poti lasa un mail pe office @ limonade .ro, raspundem si la telefon - 031.809.39.12 iar daca vrei sa ne cunoastem te invitam la noi sa discutam la o cafea sau limonada.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul Limonade.

Nu ai votat inca. Media: 4 (10 voturi)

Nu exista comentarii