newAD ofera solutii concrete pentru cresterea afacerilor

newAD Communication este o companie de consultanta in marketing si management, care ofera solutii de dezvoltare a oportunitatilor de afaceri în domeniile IT, B2B si servicii, prin intermediul unor instrumente eficiente de strategie.

 

newAD Communication a fost fondata in iunie 2006, prin initiativa a doi parteneri, din dorinta de a oferi solutii pentru cresterea afacerilor prin aplicarea corecta a metodelor si strategiilor de marketing.

Cu o experienta de peste zece ani in marketing si management strategic al companiilor de IT, servicii si B2B, Loredana Niculae este Managing Partner la newAD Communication, si ocupa functia de coordonator de marketing al AMCOR (Asociatia Consultantilor de Management din Romania).

newAD Communication este specializata in:
• PR & Comunicare
• Marketing Outsourcing
• Lead Generation

De la infiintare, compania a crescut in mod constant, ducand la indeplinire mai mult de 20 de proiecte de consultanta complexe, desfasurate pe termen lung. Printre cei mai importanti clienti se numara reprezentanti ai industriilor de IT, consultanta, constructii sau publicitate, dintre care: Outsourcing Factory, Materna Information & Communications, RnD Software, ensight Management Consulting, Lindab si Pictas Interactive.

De ce sa lucrati cu newAD Communication?
Unul dintre principalele atuuri ale companiei este gradul mare de retentie a clientilor, datorita experientei sale in dezvoltarea programelor de marketing si comunicare, garantand obtinerea de rezultate masurabile la nivel de afacere si vanzari.

Echipa de experti a newAD consiliaza clientii in alegerea celor mai bune strategii - de la generarea de leaduri si servicii de intrare pe piata, la planificarea si implementarea programelor de comunicare.

Beneficiile cheie ale colaborarii cu newAD se pot rezuma astfel:
• lansarea cu succes a produselor si serviciilor
• identificarea si dezvoltarea de noi oportunitati de crestere pe piata
• cresterea vanzarilor

newAD Communication este membru atestat national de AMCOR (Asociatia Consultantilor de Management din Romania), membru FEACO (Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta în Management) si ICMCI (Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management), din iulie 2007.

Colaborarea cu newAD Communication inseamna un mod eficient de a imbina marketing-ul cu vanzarile, pentru a avea cele mai bune rezultate de business. Pentru a afla mai multe informatii despre cum va puteti dezvolta rapid baza de clienti si obtine avantaje notabile in urma aplicarii programelor de marketing, accesati newad.ro.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul newad.

Nu ai votat inca. Media: 2 (4 voturi)

Nu exista comentarii