Altom Consulting - Servicii de testare si asigurare a calitatii produselor software

Compania Altom Consulting, infiintata in iunie 2008, are ca obiectiv principal de activitate testarea si asigurarea calitatii produselor software. Clientii nostri actuali sunt localizati atat in Europa, cat si in SUA, iar in perioada urmatoare avem in vedere consolidarea retelei de clienti si parteneri si pe piata locala.

 

Servicii
In functie de nevoile clientilor, oferim servicii de testare atat la sediul nostru cit si la sediul clientului:

•    testare de acceptanta
•    testare functionala manuala
•    testare automata
•    testare de performanta, usability, compatibilitate, localizare
•    consultanta pentru managementul testarii
•    evaluarea procesului de testare si de asigurarea calitatii produselor software.

Specializarea in testare
Specializarea exclusiv in testare ne confera avantajul unei evaluari independente a calitatii aplicatiilor software care este extrem de importanta atat din punctul de vedere al producatorului cat si din cel al beneficiarului.

Producatorul de aplicatii software va avea de castigat in mod direct apeland la serviciile noastre:

1.    Reducerea costurilor - Consideram ca detectarea defectelor in fazele incipiente ale proiectului va minimiza impactul si costul repararii acestora, de aceea tintim o demarare a activitatilor de testare cat mai devreme in cadrul procesului de dezvoltare. In plus, in momentul in care proiectul a fost finalizat, specialistul in testare isi incheie activitatea pe proiect si nu mai genereaza nici un fel de costuri pentru producatorul de software.
2.    Procesul de recrutare este externalizat - Noi ne ocupam de recrutarea specialistilor in testare, de pregatirea si certificarea lor. In functie de necesitatile producatorului, noi alocam resursele necesare.
3.    Reducerea timpului de testare - Specialistii pe care ii oferim sunt pregatiti si certificati in acest domeniu si nu necesita cursuri de pregatire legate de tehnicile si procesul de testare inainte de inceperea proiectului. Ei isi executa activitatile in mod eficient si organizat, identifica corect riscurile proiectului si ale produsului si stiu sa ia masuri de evitare sau minimizare a efectelor negative.
4.    Cresterea eficientei testarii - specialistii nostri vor aplica tehnici si metode adecvate fiecarui proiect in parte urmarind eficientizarea activitatii de testare.

Beneficiarul aplicatiei software are cel putin 2 avantaje esentiale:

1.    Va beneficia de o evaluare obiectiva asupra produsului software pe care il cumpara si va sti daca indeplineste cerintele si clauzele contractuale legate de calitate inainte de achitarea facturii. El va putea lua o decizie informata in privinta acceptarii produsului sau exprimarea clara a elementelor care trebuie schimbate pentru aprobarea acestuia.
2.    Se va asigura ca aplicatia raspunde cerintelor pe care acesta le-a enuntat producatorului si ca poate sa foloseasca aplicatia.

Care e diferenta
•    Oferim in mod exclusiv servicii de testare. Specializarea demonstreaza dedicatia noastra pentru aceasta activitate si asigura cunostinte detaliate in testarea si asigurarea calitatii produselor software.
•    Oferim platforma si tool-uri atat pentru design-ul testelor, executia lor si inscrierea defectelor identificate cat si pentru automatizarea testelor.
•    Ne imbunatatim si adaptam continuu modul in care raportam rezultatele activitatilor de testare.

Contact
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
e-mail: office'at'altom.ro
Phone: +40 264 410 782
website: www.altom.ro

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul ocasapu.

Nu ai votat inca. Media: 4.1 (14 voturi)

Nu exista comentarii