Servicii gratuite de audit si consultanta in telecomunicatii

Primul Broker in telecomunicatii din Romania - Firma Solutii Personalizate a luat nastere in urma feedback-ului primit de clientii din portofoliul meu, lucrand la unul dintre principalii jucatori pe piata telecomunicatiilor. Zis si facut...am creat o firma care sa reprezinte direct interesele clientilor (persoane juridice care isi desfasoara activitatatea in Bucuresti si Ilfov) in fata furnizorilor de solutii de comunicare.

 

Lansata cu un an in urma, mai exact in 31.07.2008, am reusit in scurt timp sa ne pozitionam ca lider de piata, fiind primul broker in telecomunicatii din Romania. Clientii nostrii au obtinut apeland la serviciile noastre o reducere de pana la 50% a costurilor lunare din telecomunicatii. Actuala situatie economica va ofera dumneavoastra un motiv in plus sa apelati la serviciile noastre si sa fiti cu un pas inaintea concurentei.

Ce oferim?
Servicii de audit si consultanta in telecomunicatii gratuit pentru toate companiile ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Ilfov. Mai exact: Noi suntem cei care va optimizam costurile sau reusim sa va obtinem cele mai bune oferte indiferent de operator.

Suntem impartiali si dorim sa beneficiati de cele mai bune servicii, cea mai buna acoperire si cele mai bune terminale, cat si conditii contractuale astfel incat afacerea dumneavoastra sa se dezvolte sanatos cu un minim efort din partea dumneavoastra.

Pe scurt: Evaluam costurile dumneavoastra atat pentru serviciile de voce, cat si pentru date, fax, telefonie fixa, international sau roaming si va propunem solutii care sa va optimizeze costurile rezultand in final o solutie personalizata.

De ce?
Noi castigam numai daca castigati si dumneavoastra. Serviciile noastre sunt gratuite. Nu platiti absolut nimic daca solicitati un audit al costurilor din partea noastra. Platiti serviciile noastre doar daca facturile dumneavoastra scad in urma serviciilor prestate de noi pe o perioada contractuala.

Pentru ca ne intereseaza o relatie pe termen lung, suntem alaturi de dumneavoastra si va monitorizam costurile pe toate perioada contractula, astfel incat sa incadram costurile totale conform cerintelor dumneavoastra. Va notificam inaintea expirarii contractului, astfel incat sa putem repozitiona costurile in timp util.

Echipa nostra este alcatuita tineri cu experienta in telecomunicatii avand o vechime de cel putin 3 ani la unul dintre operatorii principali de telecomunicatii din Romania.

Ne adresam tuturor companiilor din Bucuresti si Ilfov indiferent de activitatea care o desfasoara.

Nu ezitati sa ne solicitati serviciile. Veti fi uimiti de promptitudinea si operativitatea de care dam dovada. Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare la numerele de telefon: Serviciul Clienti: 0755.111.555 sau 0755.222.000 Mail: contact @ personalizat. ro Web: www.personalizat.ro


Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul personalizat.

Nu ai votat inca. Media: 4.7 (3 voturi)

Nu exista comentarii