Cursurile Online-School.ro (1 martie 2010)
Cursurile se defasoara prin intermediul proiectului educational Online-School.ro - The freedom to learn!, un proiect dezvoltat si sustinut de Kaizen Company. Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile.

Cursurile sunt destinate atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor, iar oferta educationala cuprinde programe de perfectionare in domenii precum: performanta in vanzari, comunicare si negociere in afaceri, leadership, management, marketing, relatii publice etc.

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exista acces la resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice.

Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online.

Lista completa a cursurilor Online-School, insotita de informatii suplimentare legate de acestea, poate fi gasita aici.

 

Seminar “Venture Capital and Social Media Startups in Spain and Southeast Europe” (1 martie 2010)
Evenimentul, organizat in cadrul The European Entrepreneurship and Innovation Thought Leaders Seminar (EEITL), va avea loc pe 1 martie, la Skilling Auditorium, School of Engineering, Stanford University, California, SUA.

In cadrul seminarului, va fi analizata situatia fondurilor tip venture capital si a start-up-urilor din domeniul social media in Spania si regiunea balcanica.
Participarea la seminar este gratuita si nu este nevoie de o inregistrare in prealabil. Cei care doresc totusi sa se inscrie la eveniment, pot face acest lucru pe grupul de Facebook al European Entrepreneurship and Innovation @ Silicon Valley.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Atelier PHP.Windows (1 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Microsoft, va avea loc pe 1 martie, in Bucuresti.

Agenda atelierului cuprinde: PHP: State of the business; Introducere in IIS; Deploymentul unei aplicatii PHP pe IIS; Hands-on: portarea aplicatiilor de pe Apache pe IIS; Teste de performanta si interpretare; Directii de dezvoltare viitoare (Zend, PHP si Windows Azure).

Ateliere sunt gandite in principiu pentru noii parteneri Microsoft inscrisi in BizSpark (startup-uri) si WebSiteSpark (agentii Web), participarea fiind gratuita. Cei care nu sunt parteneri, dar doresc sa participe la evenimente, trebuie fie sa intre in BizSpark sau WebSiteSpark, fie macar sa aiba o intentie serioasa de a se inscrie in program, chiar daca nu reusesc efectiv pana la data evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Proceduri de achizitii publice dupa noua legislatie adaptata la Acquis-ul Comunitatii Europene” (1 - 5 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 1 - 5 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Principii in achizitii publice; Domenii de aplicare. Estimarea valorii contractelor de achizitie publica; Criterii de calificare si selectie. Criterii de atribuire. Reguli de publicitate; Elaborarea documentelor si a documentatiei de atribuire/a documentatiei descriptive. Elaborarea ofertelor tehnice si financiare; Proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica - licitatia deschisa, licitatia restransa, dialogul competitiv; Proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica -  negociere cu si fara publicarea unui anunt de participare, concurs de solutii, cererea de oferta; Modalitati speciale de atribuire a contractelor de achizitie publica - acordul cadru, sistemul dinamic de achizitii, licitatia electronica; Contractele sectoriale; Cai de atac  - solutionarea contestatiilor de catre CNSC si a plangerilor in instanta; Achizitii in cazul fondurilor UE. Autoevaluarea cursantilor pe baza de chestionar.

Taxa de participare este de 1.200 lei (TVA inclus)/persoana. Inscrierile confirmate de plata taxei se fac cu cel mult patru zile inainte de inceperea cursului.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.