Founders Dating (1 martie 2011)
Evenimentul, organizat de Bucharest Hubb, va avea loc pe 1 martie, la sediul Bucharest Hubb.

In cadrul acestui eveniment, se intalnesc oameni de business cu oameni tehnici si investitori.

Daca esti om de business si cauti un partner tehnic pentru o idee pe care o ai, acesta ar putea fi un eveniment potrivit pentru tine. Iti prezinti ideea in fata unei audiente si apoi spui ce fel de partener cauti - tehnic, tot business sau chiar investitori.

Daca activezi in domeniul tehnic si cauti un partener de business sau un investitor pentru ideea ta, poti participa la eveniment si iti poti prezenta ideea. Daca nu ai inca o idee, te poti implica in alte proiecte care ti se par atractive.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

CeBIT 2011 (1 - 5 martie 2011)
Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul va avea loc in perioada 1 - 5 martie, la Hanovra, in Germania.

Dedicat industriei IT si Telecom, evenimentul se va desfasura sub forma unei combinatii de expozitii, conferinte si networking.

Pentru prima data, CeBIT va reuni patru platforme principale, fiecare dintre ele orientata pe un anumit tip de utilizator - CeBIT pro, CeBIT lab, CeBIT gov si CeBIT life. Dintre acestea, CeBIT pro va fi platforma care se va concentra pe aplicatiile IT pentru business.

Tema principala care va fi adusa in discutie pe toata durata editiei din 2011 va fi "Work and Life with the Cloud".

In cadrul conferintelor vor vorbi aproximativ 30 de speakeri internationali. Sesiunile de discutii vor examina diversele roluri pe care le joaca tehnologia cloud, precum si rolul important al domeniului IT&C in cazul aplicatiilor industriale.

Doi speakeri importanti vor fi Alan Mulally, CEO la Ford Motor Company, care va vorbi despre strategia IT a producatorului american de automobile, si comisarul european Neelie Kroes, care va prezenta agenda Uniunii Europene in domeniul digital.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.