Seminar “Inovatia - Vector al dezvoltarii afacerilor” (11 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare (CEED Romania) si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), va avea loc pe 11 mai, la IBM Innovation Center din cadrul Bucharest Business Park.

Seminarul dedicat tehnologiei informatiilor si inovarii face parte din seria de activitati din cadrul programului “Top Class - instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti-Ilfov”, cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European - AMPOSDRU.

Despre inovatia ca vector al dezvoltarii afacerilor va vorbi Mihai Tudor, Country Manager la IBM Romania, iar intalnirea va include si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

La eveniment sunt asteptati antreprenori, manageri ce activeaza in sectorul IMM, angajati din Regiunea Bucuresti-Ilfov interesati de initierea unei activitati independente.

Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului.

 

Curs ”Planificarea resurselor si calculatia costurilor in intreprinderi” (11 - 14 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 11 - 14 mai, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Notiuni de baza despre intreprindere; Notiuni despre absorbantii de costuri ai intreprinderii; Planificarea resurselor intreprinderii. Aplicatii; Ce sunt cheltuielile si ce sunt costurile; Antecalculatia cheltuielilor si a costului unitar. Aplicatie; Postcalculatia cheltuielilor si a costului unitar. Aplicatie; Metode de calculatie a costurilor. Aplicatie; Pragul de rentabilitate si reglarea eficientei intreprinderii / centrului de  responsabilitate. Studiu de caz; Controlul afacerii prin intermediul costurilor. Metode de reducere a costurilor. Aplicatie; Managementul schimbarii la implementarea calculatiei costurilor.

Taxa de participare este de 1.000 lei (TVA inclus)/persoana. Inscrierile confirmate de plata taxei se fac cu cel mult patru zile inainte de inceperea cursului.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.