Seminar "Crisis Communications" (12 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Achelis & Partner Public Relations si Forum for International Communications, va avea loc pe 12 martie, in cadrul America House, din Bucuresti.

Seminarul se adreseaza purtatorilor de cuvant, directorilor si specialistilor de PR din departamentele de comunicare, precum si consultantilor din agentiile de Relatii Publice.

Printre temele abordate in cadrul seminarului se numara: Anticiparea, prevenirea si gestionarea situatiilor de criza; Asigurarea resurselor necesare managementului situatiilor de criza; Rolul profesionistului de Relatii Publice in rezolvarea situatiilor de criza; Conlucrarea cu alte departamente ale organizatiei; Cum functioneaza presa in situatii de criza? Ce vor jurnalistii? Relatia cu mass media; Identificarea stakeholder-ilor relevanti pentru dialog; Conceperea si redactarea unui manual de criza; Strategii adaptate pentru mediul online.

Taxa de participare este de 350 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop "Transforma-ti clientii in followers" (12 martie 2009)

Workshop-ul, organizat de Fundatia Leaders Romania, va avea loc pe 12 martie, la Rin Grand Hotel - Sala Londra, in Bucuresti, si va fi sustinut de Jim Bagnola.

Discursul expertului american se va concentra asupra psihologiei customer service-ului si a modurilor de utilizare ale acesteia. Subiectele abordate vor fi: Clientul nu are totdeauna dreptate, insa totdeauna trebuie tratat drept; In ochii clientului, angajatul inseamna organizatia; Crearea angajatilor autonomi "Serve persons"; In orice arena leadership-ul necesita o schimbare in rolul managementului; Ceea ce este cuantificat si intarit este si rezolvat; Mentine-i pe toti responsabili si sarbatoriti impreuna.

Evenimentul se adreseaza atat managerilor, cat si persoanelor care au in vedere ocuparea unei functii de conducere in cadrul unei companii.

Taxa de participare este de 139 euro/persoana, la care nu se aplica TVA. La aceasta taxa pot fi aplicate o serie de reduceri, disponibile pe site-ul evenimentului.

 

Curs "Metode practice de evaluare a performantelor" (12 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc pe 12 martie, la Iasi.

Cursul se adreseaza managerilor de orice nivel, angajatilor departamentelor de resurse umane sau consultantilor care au responsabilitatea de a crea, introduce si imbunatati procesele de evaluare a performantelor.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Cultura organizationala ca punct de pornire in evaluarea performantelor; Managementul performantei; Stabilirea obiectivelor intr-un proces de evaluare a performantelor; Alegerea celui mai potrivit tip de evaluare, adaptat contextului; Stabilirea criteriilor de evaluare; Evaluarea ”Feed-back 360º”; Evaluarea ”Management by Objectives”; Erori aparute in cadrul procesului de evaluare a performantelor.

Taxa de participare este de 50 de euro/persoana (scutit de TVA). Data limita de inscriere este 6 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Vanzari profesionale intr-un mediu competitiv" (12 - 13 martie 2009)

Evenimentul, organizat de United Business Development, va avea loc in zilele de 12 si 13 martie, la sediul Achieveglobal, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza reprezentantilor si managerilor de vanzari si are urmatoarea tematica: Provocari competitive; Procesul de vanzare competitiva; Prezentarea procesului de vanzare pentru satisfacerea nevoilor clientului.

Taxa de participare este de 500 de euro + TVA /persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Tehnici de negociere" (12 - 13 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Extreme Training, va avea loc in zilele de 12 si 13 martie, in Bucuresti, si reprezinta primul modul din cadrul programului Negociatorul dezvoltat de companie.

Cursul se adreseaza in principiu: celor care doresc rezultate mai bune in vanzari sau negociere, indiferent de domeniul de activitate al companiei; personalului din middle si top management, care este in postura de a negocia permanent contracte, clauze, vanzari si cumparari de companii sau parteneriate cu alte companii; dar si oricarei persoane interesate sa se perfectioneze in domeniul negocierii.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Pregatirea negocierii; Legile negocierii; Stiluri in negociere; Tactici de negociere; Contraatac in negociere.

Taxa de participare este de 785 de lei/persoana (inclusiv TVA), la care se aplica o reducere de 25% pentru inscrieri efectuate pana pe 1 martie. De asemenea, pentru inscrierea la patru module din programul Negociatorul, al patrulea modul este gratis.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.