Training "Tehnici de baza in vanzari" (13 - 14 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 13 si 14 martie, la U-Business Center, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Etapele procesului de vanzare; AIDA - in vanzari; Calitatile vanzatorilor profesionisti; Folosirea eficienta a telefonului in vanzari (inclusiv in cazul "cold calls"). De asemenea, programul de training include jocuri de rol si simulari video inregistrate.

Taxa de participare este de 365 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de: 3% - 10% pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti; 10% pentru inscrierea cu minim trei saptamani inainte de perioada derularii cursului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar "Adaptarea bugetului de marketing in timpul crizei economice" (13 - 15 martie 2009)

Evenimentul, organizat de PressMedia si Co Performer, va avea loc in perioada 13 - 15 martie, la Hotel Continental Forum, in Sibiu.
Seminarul se adreseaza asistentilor de marketing si comunicare, angajatilor din departamentele de vanzari, managerilor de produs, asistent manager-ilor, juniorilor din agentii de publicitate si comunicare, antreprenorilor si managerilor.

Tematica abordata in cadrul seminarului cuprinde: Prezentarea notiunilor specifice unei crize; Identificarea efectelor crizei,  prezentarea solutiilor aferente de comunicare si marketing; Studii de caz - analiza, consultanta, solutionarea provocarilor specifice; De ce este importanta promovarea si in ce consta aceasta in contextul actual; Concluzionarea notiunilor de marketing si comunicare prin exercitii practice.

Taxa de participare este de 339 euro + TVA/persoana, la care se aplica o serie de reduceri. Mai multe informatii pot fi gasite aici.