Seminar “Ghid de Preluare a Controlului in Orice Situatie. Si de Criza” (13 martie 2010)

Evenimentul, organizat de HPDI (Human Performance Development International), in parteneriat cu Leaders, va avea loc pe 13 martie, in Bucuresti.

Publicul tinta este reprezentat in principal de antreprenori si executivii cu potential de crestere si dorinta de dezvoltare personala, se arata in comunicatul de presa.

Principalele puncte pe agenda seminarului vor fi: Schimbare; Timp; Situatii de Criza (nu neaparat criza economica); Eu; Ei; Unii; Acum; Optimism; De Luni; Amanare; Pesimism; Intuitie; Incredere.

Taxa de participare este de 95 de lei/persoana, fara TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Dezvoltare manageriala” (13 - 14 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Extreme Training in colaborare cu All-News, face parte din proiectul Business StartUp, finantat de Programul Operational Sectorial

Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, va avea loc in zilele de 13 si 14 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Delegarea competentelor; Luarea deciziilor; Dezvoltarea competentelor manageriale; Managementul prin obiective; Stiluri manageriale. Abilitati de conducere; Managerul si munca in echipa; Antrenarea si instruirea personalului.

Participarea la acest curs este gratuita, fiind eligibile persoanele care au mentionat in adresa unul dintre sectoarele Municipiului Bucuresti sau una din localitatile judetului Ilfov.

Data limita pentru depunerea formularelor de inscriere este de 15 februarie. Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 


Curs “PR pentru o zi” (13 - 14 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 13 si 14 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Ce este comunicarea; Ce sunt Relatiile Publice; Strategia de comunicare; Campania de Relatii Publice; Relatii publice in mediul exclusiv online; Managementul situatiilor de criza; PR-ul si tipurile de comunicare.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.