Event'or - Training de Organizare Evenimente de Afaceri (15 decembrie 2009)
Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 15 decembrie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

Event'or isi propune sa prezinte informatiile esentiale in organizarea unui eveniment de afaceri, indiferent ca este vorba despre un eveniment deschis sau unul corporate.

Tematica training-ului este structurata pe trei capitole principale: Notiuni de baza privind evenimentele; Etapele organizarii unui eveniment de afaceri; Activitati post eveniment.

Training-ul se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse sau medii in oganizarea evenimentelor de afaceri - organizatori de evenimente si project manageri pe evenimente; responsabili de marketing si de comunicare; asistenti de marketing si comunicare; PR manageri.

Taxa de participare este de 600 de lei + TVA/persoana, la care se aplica o reducere de 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie.

Data limita pentru inscrieri si plata taxei de participare este 11 decembrie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.


Curs "Managementul talentului si pregatirea succesiunii" (15 - 16 decembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 15 si 16 decembrie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Instrumente fundamentale in managementul talentului; Strategia de business si planificare; Planificarea succesiunii; Planificarea talentului; Managementul talentului; Achizitia talentelor; Dezvoltarea talentului; Retentia talentelor; Evaluarea eficacitatii si a propriului succes.

Cursul este recomandat pentru: practicienii de HR si de Learning&Development responsabili de/sau implicati in managementul talentului; managerii de linie cu responsabilitati in gestionarea procesului de talent; consultantii sau furnizorii externi de invatare si dezvoltare, care doresc sa-si formeze aptitudini si cunostinte in domeniul consultantei pentru companiile client existente si potentiale.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.