Eveniment Lumea SEO PPC (16 octombrie 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) sau SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 16 octombrie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti, avand ca tema principala “Esti in vacanta. Ce se intampla cu campania ta SEO si PPC?”.

In cadrul evenimentului vor avea loc urmatoarele prezentari: Cum iti gestionezi o campanie AdWords cand esti in vacanta?; De ce campaniile de scurta durata de SEO si PPC esueaza?; Planificarea anuala a unei campanii SEO. Extra: Despre sezonalitate.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita a 50 de locuri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Inteligenta Emotionala” (16 - 17 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de J’Info Training, va avea loc in zilele de 16 si 17 octombrie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: cei care doresc sa inteleaga mecanismul emotiilor si sa foloseasca cu succes inteligenta emotionala in mediul profesional; manageri, coordonatori de echipa care doresc sa imbunatateasca performanta echipei; persoane care doresc sa gestioneze eficient situatiile dificile din viata profesionala si personala.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Identificarea notiunii Inteligenta Emotionala; Diferenta intre inteligenta rationala si inteligenta emotionala; Importanta emotiilor in viata profesionala si personala; Impactul emotiilor asupra performantei la locul de munca; Empatia si rolul acesteia in relatiile interpersonale; Dezvoltarea abilitatilor de comunicare; Rolul Inteligentei emotionale in leadership; Automotivarea; Emotiile si stress-ul; Dimensiunea emotionala a managementului.

Taxa de participare este de 700 de lei/persoana, la care se pot acorda diverse reduceri de pret.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Abilitati de prezentare” (16 - 17 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de J’Info Training, va avea loc in zilele de 16 si 17 octombrie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care sustin prezentari prin specificul activitatii pe care o desfasoara.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Dezvoltarea increderii in sine; Castigarea publicului; Crearea unei prime impresii extraordinare; Folosirea stress-ului dinaintea si din timpul prezentarii in favoarea ta; Cele patru mecanisme de control ale unui prezentator; Pregatirea prezentarii; Organizarea continutului si a materialelor de lucru pentru impact maxim; Tehnici teatrale de expunere a ideilor; Folosirea multimedia; Implicarea auditoriului; Cum sa raspunzi la cele mai dificile intrebari; Cum sa emani energie pozitiva si entuziasm; Folosirea eficienta a umorului; Tips and Tricks.

Taxa de participare este de 600 de lei/persoana, la care se pot acorda diverse reduceri de pret.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.