Online Business Ideas (19 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Adesco si Newfield Consulting si va avea loc pe 19 mai, la Hotel Arena, Targu Mures.

Conferinta face parte dintr-o serie de evenimente denumita generic “Business Conference by Adesco” si se doreste a fi o platforma de promovare a afacerilor din mediul online, facilitatoare de networking, propunandu-si sa ofere solutii la intrebari si probleme specifice business-urilor online.

Evenimentul se adreseaza in egala masura antreprenorilor, directorilor executivi; managerilor de marketing, comunicare si PR, specialistilor IT si a inginerilor de securitate, freelancerilor din domeniul online, tuturor celor preocupati de dezvoltarea personala si profesionala in mediul online.

Speakerii prezenti in cadrul evenimentului vor aborda urmatoarele subiecte: Crearea site-urilor sub influenta provocarilor tehnologice, tendinte in comunicarea digitala; Cum sa planifici si sa creezi o strategie optima de comunicare in mediul online; Ingredientele de succes pentru o campanie in social media; Cum sa fii un bun networker? Care sunt secretele unui networking eficient?; Noile provocari ale securitatii in online. Ce nu putem ignora?; Mobile Communications si oportunitatile create de noua generatie de smartphone-uri; Cum creezi un site care sa vanda? E-Commerce sub lupa; Cloud computing - o tendinta ce nu poate fi ignorata; Cum sa derulezi o campanie de email marketing? Intre nevoia de a vinde si provocarile specifice mediului de comunicare prin email; SMS marketing - mai este de actualitate? Ce se poate face si ce nu?

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Managementul performantei la nivel individual” (19 - 20 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, va avea loc in zilele de 19 si 20 mai, la Hotel Bucharest Unirii Square.

Cursul se adreseaza celor care doresc sa inteleaga aspectele utilizarii sistemelor de management al performantei atat din punct de vedere tehnic, cat si uman; doresc sa invete mai multe despre teoria si practica managementului performantei angajatilor cu scopul de a-si forma o viziune clara si structurata asupra disciplinei; au implementat sau si-au planificat sa implementeze sisteme de management si evaluare a performantei la nivel individual, aliniate cu sisteme de management la nivel strategic si operational.

Tema primei zile de curs este “Arhitectura Performantei”, in timp ce ziua a doua are ca tema “Apecte umane in managementul performantei individuale”.

Agenda cursului cuprinde opt sesiuni, impartite in cele doua zile dupa cum urmeaza: Introducere - Apecte cheie ale performantei individuale; Arhitectura Performantei la nivel individual; Sistem de management al performantei la nivel individual; Adoptarea sistemului de management al performantei la nivel individual; Interrelationarea la nivel uman si aprecierea eforturilor depuse; Evaluarea si recompensarea performantei individuale; Rolul managerului ca si coach pentru imbunatatirea performantei; Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului.

Taxa de participare la curs este de 1.650 lei (fara TVA), iar data limita pentru inscriere este 12 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Abordarea strategica a proceselor de Aprovizionare - Logistica” (19 - 20 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Acumen Integrat in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, va avea loc in zilele de 19 si 20 mai, la Hotel Bucharest Unirii Square.

Cursul se adreseaza celor care folosesc sau si-au planificat sa implementeze un sistem structurat de management al departamentului de Aprovizionare - Logistica, cu ramificatii la nivel strategic, operational sau individual; sunt interesati de optimizarea operatiilor departamentului de Aprovizionare - Logistica; doresc sa inteleaga complexitatea utilizarii indicatorilor de performanta din Aprovizionare - Logistica, atat din punct de vedere tehnic, cat si uman; au in vedere dezvoltarea abilitatilor de masurare a performantei departamentului de Aprovizionare - Logistica usor de utilizat in practica.

Tema primei zile de curs este “Dezvoltarea strategica a activitatii de aprovizionare - logistica”, in timp ce ziua a doua are ca tema “Managementul relatiei cu furnizorii si a lantului de aprovizionare”.

Agenda cursului cuprinde opt sesiuni, impartite in cele doua zile astfel: Aprovizionare - Logistica la nivel strategic - definitie, rol si functii; Organizarea si structura departamentului Aprovizionare - Logistica; Dezvoltarea strategica a activitatii de Aprovizionare - Logistica; Strategia de departament de Aprovizionare - Logistica; Selectia si contractarea furnizorilor; Managementul relatiei cu furnizorii - instrumente de lucru; Logistica lantului de aprovizionare si a distributiei; Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului.

Taxa de participare la curs este de 1.650 lei (fara TVA), iar data limita pentru inscriere este 12 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Targul national de constructii Bucovina Construct, Imobiliare si Expo Garden 2011 (19 - 22 mai 2011)
Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu ARACO (Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii), APMCR (Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania), APROCOR (Asociatia Romana pentru Promovarea Constructiilor de Locuinte cu Tehnologii Rapide de executie), Consiliul Judetean Suceava si Shopping City Suceava, va avea loc in perioada 19 - 22 mai, la Suceava.

Aflat la cea de-a XIV-a editie, evenimentul se adreseaza celor ce activeaza in industria constructiilor si va expune o gama larga de materiale de constructii, precum si echipament pentru gradini si terase.

Targul va gazdui si un forum economic national unde se vor purta discutii atat despre problemele actuale ale acestui sector industrial, cat si despre potentialele solutii pentru succes in acest domeniu.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.