VentureConnect - Timisoara (19 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Biris Goran si va avea loc pe 19 octombrie, la Timisoara.

VentureConnect are drept scop sustinerea industriei tehnologice si punerea in legatura directa a tinerilor antreprenori din zona IT, online si tehnologie cu importante fonduri de investitii nationale si internationale.

Pentru toate cele trei intalniri VentureConnect din aceasta toamna si-a confirmat prezenta Doug Richard, antreprenor de success si investitor, cu experienta in  dezvoltarea de incubatoare de afaceri internationale.

Din board-ul de advisori vor face parte Ana Maria Andronic (Avocat senior la Biris Goran), Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), Marius Ghenea (Antreprenor si Business angel), Radui Georgescu (Presedinte Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor online), Peter Barta (Director executiv FPP) si Dragos Roua (antreprenor online).

Perioada de aplicatii va fi deschisa pana pe 7 octombrie, pentru proiecte in cautarea unor investitii de minimul 250.000 euro destinati cresterii si dezvoltarii. Formatul de aplicatie poate fi accesat pe site-ul evenimentului.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Conferinta internationala “Romanian Organic Forum 2011” (19 octombrie 2011)
Evenimentul, organizat de Asociatia Interprofesionala Bio Romania, va avea loc pe 19 octombrie, la Romexpo, in Bucuresti.

Conferinta isi propune sa aduca impreuna operatorii din agricultura ecologica, alaturi de specialisti din tara si din strainatate, pentru a face cunoscute ultimele tehnologii utilizate in sistemul agriculturii ecologice, strategii de marketing, legislatia din domeniu, precum si viziunea viitoarei Politici Agricole Comune in domeniul Agriculturii Ecologice.

Pe durata conferintei va fi organizat si Salonul International de Eco - Agricultura, o mini-expozitie de prezentare a produselor ecologice, unde vor fi prezenti inclusiv expozanti internationali.

Romanian Organic Forum se va desfasura in cadrul targului de agricultura si alimentatie Indagra/Alimenta 2011, organizate de Romexpo.

Participantii la Romanian Organic Forum vor putea vizita gratuit, pe langa Salonul International de Eco - Agricultura, si standurile celorlalti expozanti prezenti la Indagra/Alimenta.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.