Gala Premiilor eCommerce 2009 (20 octombrie 2009)

Evenimentul, organizat de Link 2 eCommerce, va avea loc pe 20 octombrie, in incinta hotelului Ramada Bucharest Parc, sala Terra Grand Ballroom.

Ce-a de-a patra editie a Galei Premiilor eCommerce va gazdui doua evenimente - seminariile GPeC si decernarea premiilor magazinelor online castigatoare.

Seminariile GPeC reprezinta un concept inedit, bazat exclusiv pe intrebari din partea celor prezenti la eveniment si raspunsuri din partea speakerilor invitati.

Cei interesati sa participe la GPeC trebuie sa trimita organizatorului un e-mail cu subiectul "Imi doresc sa vin la Gala Premiilor eCommerce 2009", incluzand motivatia de participare, pana la data de 16 octombrie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.


CSR’09 ”Turning Innovation into Responsibility” (20 - 21 octombrie 2009)

Evenimentul, organizat de Saga Business&Community, cu sprijinul CSR Europe, va avea loc in zilele de 20 si 21 octombrie, la Hotel Radisson SAS, in Bucuresti.

Conferinta Internationala de Responsabilitate Sociala Corporatista, ajunsa anul aceasta la cea de-a patra editie, va reuni 30 de experti, dintre care 22 internationali, pentru a demonstra cum se construiesc afaceri profitabile prin inovatie si responsabilitate.

Liderii prezenti la masa de discutii vin sa reprezinte companii importante, precum Procter&Gamble, Cadbury, Alliance Boots, Acciona, Hitachi, British Airways, NovoNordisk, Centre for Sustainability and Excellence, Standard Life sau Intel Corp., care au folosit cu succes strategii de CSR croite pe nevoi specifice pentru a aduce beneficii la nivel intern - profit, scadere de costuri, loializarea angajatilor, cresterea dezirabilitatii pentru clienti sau parteneri.

CSR’09 isi propune sa fie echivalentul unui training intensiv prin stabilirea unui nivel ridicat de interactivitate si facilitarea comunicarii nemijlocite intre experti si participanti pe teme precum inovatia sociala, consumul si productia sustenabila, energia verde, implicarea in comunitate, solutii inovatoare pentru schimbarile climatice, avand ca nucleu de dezbatere inovatia prin responsabilitate.

Taxa de participare la conferinta este de 860 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.