Seminar “Google Enterprise” (20 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Revevol Grup si va avea loc pe 20 octombrie, in Bucuresti.

Seminarul este sustinut de experti internationali in tehnologiile Cloud Computing si se adreseaza managerilor din companiile romanesti care vor sa afle cum serviciile Google Enterprise si Cloud Computing au scazut costurile operationale ale unor companii precum KLM, Emerson, DDB, Banca Pueyo sau Valeo.

Evenimentul isi propune sa prezinte ce inseamna Cloud pentru mediul Enterprise, cum sprijina Google Apps colaborarea, comunicarea si cresterea eficientei in companii si pasii pentru o astfel de imbunatatire.

Printre speakerii care vor sustine prezentari se numara Przemek Sienkiewicz - Head of Google Enterprise CEE, Rusia si CIS, Louis Nauges - fondator Revevol si cloud evangelist, Dan Gheorghe - pwc Romania, Agnes Horvath - Revevol CEE, si Dragos Manac - director Revevol Romania.

Participarea este gratuita si se face pe baza de invitatie, care se poate obtine completand aici formularul Google Sites creat pentru acest eveniment. Conferinta

 

"Mananagementul Performantei in Romania 2011" (20 - 22 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Acumen Integrat si va avea loc in zilele 20 si 22 octombrie, in cadrul Hotelului Ramada din Sibiu.

Conferinta este dedicata profesionistilor si celor interesati de managementul performantei, si isi propune sa ofere participantilor oportunitatea de a discuta despre managementul performantei la toate nivelurile, impreuna cu manageri adepti ai bunelor practici in acest domeniu.

Evenimentul cuprinde trei module, discutiile fiind impartite in 18 sesiuni de prezentare, tinand cont de Managementul Performantei la Nivel Strategic, Operational si Individual.

Conferinta mai cuprinde trei workshopuri inovative si interactive, desfasurate in paralel, care vizeaza teme de interes in managementul performantei.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.