Workshop “Finantarea afacerilor tinerilor antreprenori” (21 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Eximbank si Junior Achievement Romania, va avea loc pe 21 noiembrie, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, Sala Regina Maria, orele 11:00 - 13:00.

Workshop-ul face parte din seria manifestarilor incadreate in Global Entrepreneurship Week si va aborda tema instrumentelor financiare disponibile unor tineri antreprenori si manageri, cu accent pe finantarea proiectelor antreprenoriale. Intalnirea este atat un training destinat tinerilor profesionisti, cat si un cadru de intalnire intre Eximbank si posibili clienti.

Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de email lucian.g [at] jaromania [dot] org.

 

Training Larry Farrell - Getting Entrepreneurial! (21 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Junior Achievement Romania, va avea loc in data de 21 noiembrie 2008 la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, Sala Regina Maria, orele 14:00 - 16:00.

Dupa lansarea cunoscutului sau volum Getting Entrepreneurial, Larry Farrell impartaseste cunostintele si experienta pe care a dobandit-o in peste 15 ani de cercetare si training in domeniul antreprenoriatului. 

Evenimentul face parte din seria de manifestari incadrate in Global Entrepreneurhip Week.

Training-ul ofera perspective noi tuturor, de la tanarul atras de ideea propriei afaceri si pana la organizatia care doreste sa isi dinamizeze cresterea prin puterea intraprenoriatului.

Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de email lucian.g [at] jaromania [dot] org.

 

EMPRETEC - Program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business (21 - 29 noiembrie 2008)

Evenimentul va avea loc in perioada 21 - 29 noiembrie in orasul Timisoara.

Cursul este organizat si promovat de Oficiile teritoriale ale MIMMCTPL si de echipa romana de traineri certificati de catre UNCTAD pentru programul EMPRETEC (APAR - Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania).

Programul are la baza metodologia unica originara de la Harvard, focusata pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental, pentru a aduce evolutie in business.

In noua zile de atelier de lucru orientat catre experiment, participantii vor avea acces la experienta celor mai de succes antreprenori din lume.
EMPRETEC se adreseaza antreprenorilor existenti sau potentiali, managerilor, precum si specialistilor din organizatii publice sau private presupusi a se comporta de o maniera antreprenoriala.

Mai multe informatii pot fi gasite

.