Seminar - Search Engine Marketing (25 iunie)

Seminarul, organizat de compania Evensys, va avea loc pe  25 iunie la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor care au noi responsabilitati in marketing (web, new media), managerilor in marketing/ advertising/ comunicare, brand/ product managers si production managers.

Participantii la seminar vor avea ocazia sa afle cum sa isi maximizeze rezultatele prezentei online avand control total asupra bugetului si cum sa isi construiasca o strategie de SEO pe termen lung.

Acesta isi propune sa ofere solutii de crestere a vizibilitatii companiei pe Internet si tactici pentru a transforma vizitatorii site-urilor in clienti.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Conferinta Document Management - de la nevoie la implementare (25 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de CIO Council si Agora Media, va avea loc pe 25 iunie, in Bucuresti, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Conferinta adreseaza persoanelor de decizie si directorilor IT din marile companii din Romania si directorilor de IT din Administratia Publica Centrala.

Evenimentul este dedicat solutiilor de Managementul Documentelor si isi propune sa demonstreze clar viabilitatea unor asemenea solutii si avantajele adoptarii lor pentru descongestionarea si eficientizarea activitatilor economice.

Mai multe detalii pot fi gasite

.

 

 

Seminar Controlling si Managementul Costurilor (25 - 27 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de de firma Svasta in colaborare cu 1st Business Certificate (companie din Austria), va avea loc in perioada 25 - 27 iunie, la Hotel Dragului din Predeal.

Seminarul se adreseaza persoanelor din top si middle management si celor care reprezinta un factor de decizie in orice departament financiar din cadrul unei companii.

Participantii la curs vor avea ocazia sa obtina informatii despre sistemul de controlling operativ (crearea unui sistem de controlling, operarea si utilizarea sistemului) si cel mai important instrument al sau, calculatia si managementul costurilor (determinarea costului unitar in subdiviziunea fix - variabil si optimizarea costului unitar).

Seminarul incepe la ora 9.00 si se termina la ora 16:00, in fiecare din cele trei zile, iar taxa de participare este de 1.490 lei (+ 175 de lei taxa de sustinere a examenului).

Mai multe detalii pot fi gasite aici.