Curs “Management de Proiect” (25 - 28 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 25 - 28 martie, la Hotel Roamarin, in Predeal.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Stabilirea scopului, obiectivelor si analiza fezabilitatii proiectelor; Definirea si planificarea proiectului; Executia, monitorizarea si controlul proiectului; Formarea si conducerea echipei proiectului; Comunicarea in cadrul proiectului; Managementul calitatii si a riscurilor proiectului.

Taxa de participare este de 1.780 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (25 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 


Training de Organizare Evenimente de Afaceri - “Event'or” (25 - 26 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 25 si 26 martie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

Tematica este structurata pe trei capitole principale: Notiuni de baza privind evenimentele; Etapele organizarii unui eveniment de afaceri; Activitati post eveniment.
Training-ul isi propune sa familiarizeze participantii atat cu notiuni teoretice privind evenimentele de afaceri, cat si cu aspectele practice ale organizarii unui eveniment de afaceri.

Publicul tinta este format din persoane care au cunostinte si experienta reduse sau medii in oganizarea evenimentelor de afaceri - organizatori de evenimente si project manageri pe evenimente; responsabili de marketing si de comunicare; asistenti de marketing si comunicare; PR manageri.

Taxa de participare este de 700 lei + TVA/persoana, la care se pot aplica reduceri dupa cum urmeaza: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 1 martie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie. Reducerile sunt cumulabile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Curs “Tehnici Imbatabile de Negociere” (25 - 26 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Vision Consulting, va avea loc in zilele de 18 si 19 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Negocierea ca proces; Etapele negocierii clasice; Stiluri clasice de negociere; Tipare comportamentale ale negociatorului; Analiza celor mai intalnite situatii din realitatea personala si de business.

Taxa de participare este de 290 de euro + TVA/persoana, la care se pot aplica discounturi cumulative ce pot ajunge pana la 20%.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Comunicarea in mediul Business” (25 - 26 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Extreme Training in colaborare cu All-News, face parte din proiectul Business StartUp, finantat de Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, va avea loc in zilele de 25 si 26 martie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Empatia; Tiparele de gandire ale fiintei umane; Strategii de comunicare; Filtrele perceptiei umane;  Modelul de limbaj Milton; Pozitii perceptuale; Transferarea dialogului dintr-un spatiu problema inr-un spatiu feedback sau obiectiv.

Participarea la acest curs este gratuita, fiind eligibile persoanele care au mentionat in adresa unul dintre sectoarele Municipiului Bucuresti sau una din localitatile judetului Ilfov.

Data limita pentru depunerea formularelor de inscriere este de 15 februarie. Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 


Curs “Communication for Techies” (25 - 26 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 25 si 26 martie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza inginerilor si liderilor din domeniul tehnic, in special celor care lucreaza in industria IT (dezvoltare software, support tehnic, telecomunicatii).

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Provocarile intalnite in comunicare; Procesul de comunicare; Ascultare activa; Feedback; Sedinte, follow-up, rapoarte; Managementul conflictelor.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Comunicare cu echipa; Comunitati interdisciplinare de practica; Comunicare cu peers; Comunicare ierarhica; Comunicare multiculturala.

Taxa de participare este de 400 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Curs “Managementul timpului“ (25 - 26 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc in zilele de 25 si 26 martie, in Iasi.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Introducere in managementul timpului; Evaluarea mediului propriu; Managementul sedintelor; Managementul productivitatii; Planificarea pe termen lung; Instrumente si modele pentru prioritizarea taskurilor.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.