Cursul “Communication Management” (26 - 27 noiembrie 2008)

Construit pe principiul comunicarii dinamice, cursul este oferit de Skill Team - Human Resources Company si va avea loc in zilele de 26 si 27 noiembrie la sediul din Bucuresti al companiei.

Pe durata celor doua zile de desfasurare, trainerul Skill Team, Florian Koleci, le va vorbi participantilor despre comunicarea verbala, non-verbala si para-verbala. De asemenea, ii va invata cum sa foloseaca eficient intrebarile si cum sa construiasca punti si sa ofere un feedback constructiv.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, iar costul cursului pentru un participant este de 370 de euro + TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Inspire 2009 (26 - 27 noiembrie 2008)

Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc in zilele de 26 si 27 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul reuneste invitati internationali si specialisti romani, care vor sustine conferinte si seminarii in scopul stabilirii principalelor tendinte in marketing si business pentru anul 2009.

Inspire 2009 este prilejul perfect pentru ca profesionistii in marketing & advertising sa afle trendurile de pe piata si sa se foloseasca de ele cat mai eficient cu putinta”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.