CreditExpo (27 -  29 iunie 2008)

Evenimentul, organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Creative Brand Communication si Plus Media, va avea loc in perioada 27 - 29 iunie, la Muzeul de Arta din Constanta.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate noi oferte de creditare ale institutiilor bancare, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare si brokerilor de credite din judetul Constanta.

Targul este destinat persoanelor fizice si reprezentantilor IMM-urilor.

Dupa editia din Constanta, CreditExpo va ajunge in Cluj (12 -14 septembrie – Casa de Cultura a Studentilor) si Bucuresti (10 – 12 octombrie– World Trade Plaza).
 

 

Training ''Dialoguri despre Brand'' (27 iunie, Bucuresti)

Evenimentul, organizat de Grapefruit si World Trade Center Bucuresti, va avea loc pe 27 iunie, la hotelul World Trade Center, din Bucuresti.

Training-ul, structurat pe trei etape, este destinat directorilor generali, brand managerilor, directorilor de marketing, PR, vanzari, resurse umane din marile companii.

Participantii la training vor beneficia de instrumente concrete de masurare, evaluare si dezvoltare a brandurilor lor.

Inscrierile se fac pana la data de 24 iunie, in limita a 20 de locuri disponibile.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

 

Seminar Managementul resurselor umane (27 - 29 iunie 2008)
 

Evenimentul, organizat de Editura ContaPlus, va avea loc in perioada 27 - 29 iunie, la Hotel Dragului, din Predeal.
 

In cadrul seminarului vor fi abordate teme precum locul si rolul resurselor umane in procesul de schimbare al organizatiei, planificarea resurselor umane, analiza postului sau politici si stimulente de recompensa.
 

Taxa de participare este de 1.450 lei (TVA inclus) si acopera toate cheltuielile legate de cazare si masa, taxa de statiune, sala de seminar cu toate facilitatile, pauzele de cafea, programul de pregatire si suportul de curs.
 

Daca la seminar se vor inscrie doi participanti din cadrul aceleiasi companii, acestia vor beneficia de o reducere de 5% din costurile pentru eveniment. Pentru trei sau mai multe persoane inscrise se va acorda o reducere de 10%, iar pentru doua persoane care se cazeaza in aceiasi camera o reducere de 5%.
 

Mai multe detalii pot fi gasite aici.