OpenCoffee Club (27 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.
In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.
Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.
Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.
Mini Seedcamp Copenhaga (27 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 27 mai, la Copenhaga, in Danemarca.
Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).
In cadrul fiecarei editii, start-up-urile selectate in urma inscrierilor sunt puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.
La finalul seriei de evenimente, in luna iulie, va avea loc o selectie a proiectelor care vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.
Mai multe informatii pot fi gasite aici.
Curs “Stress Management” (27 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 27 mai, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.
Obiectivul acestui curs este de a-i invata pe participanti cum sa isi gestioneze emotiile pentru a-si pastra starea de sanatate emotionala, mentala si fizica.
Punctele cheie ale cursului vor fi urmatoarele: descoperirea surselor de stres din viata fiecaruia; invatarea unor tehnici control a emotiilor; invatarea a diverse metode de relaxare.
Taxa de participare este de 180 de euro + TVA/persoana.
Mai multe informatii pot fi gasite aici.
Conferinta Antreprenor 2010 - “Show me the business” (27 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Money Express, va avea loc pe 27 mai, in Bucuresti.
Conferinta se adreseaza antreprenorilor romani de toate varstele, aflati in diferite faze de dezvoltare a propriilor afaceri, de la start-up la momentul unei cresteri sustinute.
Prin tematica abordata, conferinta isi propune sa explice urmatoarele: De ce si cum am ajuns la inceputul unei noi ere, cea a economiei antreprenoriale; Cum s-a schimbat atitudinea antreprenorilor sub amprenta crizei si ce rol va juca flerul in noua economia antreprenoriala; Cum ii ajuta pe intreprinzatori instinctul rafinat de testul recesiunii sa configureze noua economie antreprenoriala; Care sunt principalele patru caracteristici ale contextului economic emergent bazat pe initiativa.
Conferinta va avea printre vorbitori tineri antreprenori si intreprinzatori consacrati pe plan international. Lista speakerilor este completata de antreprenori romani cunoscuti si de reprezentanti ai noului val antreprenorial din Romania, tineri cu idei deosebite de afaceri si cu metode si modele inovative de business.
Taxa de participare este de 399 de lei + TVA/persoana, la care se acorda diverse reduceri in functie de momentul inscrierii si numarul de participanti.
Mai multe informatii pot fi gasite aici.
Simpozion “Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice” - Parteneriatul public privat (27 mai 2010)
Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 27 mai, in orasul Timisoara, in cadrul Hotel Timisoara.
La acest eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor publice locale din zona Banat-Oltenia, precum si companiile care au in portofoliu solutii tehnice si comerciale pentru administratia publica.
Deschiderea oficiala a evenimentului va avea ca tema “Impactul crizei economice asupra proiectelor derulate de catre autoritatile locale”.
Dupa aceasta introducere vor urma trei sesiuni de discutii care vor acoperi urmatoarele teme: Solutii pentru managementul deseurilor. Solutii de finantare. Depozitare versus Incinerare; Solutii pentru eficientizarea activitatii administratiilor publice locale. Parteneriatul Public Privat - cadru general; Mobilierul stradal, mijloc de ambientare urbana. Publicitatea outdoor, sursa de venituri pentru bugetele locale.
Taxa de participare este de 1.100 de lei + TVA/persoana.
Mai multe detalii pot fi gasite aici.
Eveniment Lumea SEO PPC - Tema PPC (27 mai 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) sau SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.
Editia din 15 mai va avea loc la HasHas Coffee&Lounge, in Bucuresti.
Pe langa discutii pe tema PPC, in cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).
Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.
Curs “Leadership Situational” (27 - 28 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 27 si 28 mai, in Bucuresti.
Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Convingeri si perspective despre leadership; Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajatilor; Flexibilitatea stilurilor de leadership; Potrivirea stilului de leadership cu situatia; Practica abilitatilor de leadership; Parteneriatul pentru performanta.
Publicul tinta este format din persoanele care au rol de leader si care doresc sa-si creasca eficienta, managerii executivi si supervizorilor, precum si managerii de nivel mediu, senior si top.
Taxa de participare este de 490 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.
Forum “Solutii Practice si Parteneriate de Afaceri pentru Relansarea Antreprenoriatului in Romania si Regiunea Dunare-Marea Neagra” (27 - 28 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, va avea loc in zilele de 27 si 28 mai, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti.
Forumul isi propune sa promoveze relansarea in mod eficient a spiritului intreprinzator in Romania prin: Formarea de noi consortii/parteneriate de afaceri pe baze pragmatice in toata regiunea danubiana a Marii Negre, care beneficiaza de oportunitati de sprijin din partea UE; Constientizarea si utilizarea la maxim a tuturor parghiilor interne/europene de finantare, garantare si contra-garantare, creditare speciala a investitiilor, recent puse la dispozitie prin paleta mult mai diversificata a fondurilor structurale, de dezvoltare rurala, pescuit, a programelor de cooperare transfrontaliera si in Bazinul Marii Negre, ca si prin cele viitoare prevazute de Small Business Act (Actul European pentru afacerile mici si mijlocii), ca de exemplu PROGRESS, Jasmine, CIP, FP 7 etc; Formarea unui puternic sistem de presiune civica, in spiritul Cartei Drepturilor Fundamentale ale UE (din Tratatul de la Lisabona), in ideea de a genera o schimbare de viziune - dinspre obtinerea doar a unui profit in sine pe termen scurt, cu orice pret, catre accentul pus pe constructie pe termen lung, si anume atingerea unui echilibru mai stabil intre latura materiala si cea spirituala a oricarei afaceri sau activitati economice sau financiare.
Mai multe informatii pot fi gasite aici.