“Core Qualities” - Training despre esentele unui business de succes (28 noiembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Tryact HRD Romania, va avea loc in data de 28 noiembrie la Hotelul Howard Johnson, sala Nevada.

In cadrul trainingului vor fi expuse posibilitatile de valorificare a potentialului innascut al unei persoane, de la manageri la angajati, fara a apela la costuri si investitii ridicate.

Temele abordate vor fi structurate astfel: “Core Qualities” – conceptul, filosofia, instrumentul; dezvoltarea abilitatilor in intelegerea si practicarea “Core Qualities”; aplicatii “Core Qualities” in dezvoltarea echipei, managementul conflictelor si recrutare.

Taxa de participare la acest training este de 350 euro.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs autorizat de manager de proiect (28 - 30 noiembrie si 5 - 7 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, va avea loc intre 28 - 30 noiembrie si 5 - 7 decembrie la Hotel Cristal din Cluj-Napoca.

Cursul se adreseaza: managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati in conducerea proiectelor companiilor, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al fondurilor structurale.

In cadrul evenimentului, participantii vor parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pana la evaluarea acestuia, iar in urma absolvirii vor obtine un Certificat de Manager de Proiect recunoscut la nivel national.

Taxa de participare este de 1.400 de lei/persoana, iar inscrierile se fac pana pe 25 noiembrie, ora 16:00.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.