OpenCoffee Club (3 februarie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, fondator Robofun.ro, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Seminar ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Iasi - 2011” (3 februarie 2011)
Evenimentul, organizat de BTL Design si Agora Grup, va avea loc pe 3 februarie, la Hotel Traian, in Iasi.

Seminarul isi propune sa prezinte solutiile economice pe care un IMM le poate accesa si implementa in vederea dezvoltarii si protejarii afacerii. Evenimentul va facilita intalnirea reprezentantilor mediului public si a celui privat, in vederea realizarii unui schimb de experienta si a prezentarii de oferte.

Tema evenimentului va fi “Cum pot sprijini autoritatile economia locala, parteneriat mediu economic - autoritati locale”.

Cele doua sesiuni de discutii se vor concentra pe urmatoarele teme:  Criza economica - oportunitate sau dezastru. Cum ne finantam afacerea pe timp de criza. Solutii pentru eficientizarea afacerii - Scaderea costurilor sau marirea productivitatii?; Accesarea de finantari nerambursabile. Surse de finantari. Fiscalitate si impozitare.

Participarea la eveniment este gratuita pentru reprezentantii IMM-urilor.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.