Eveniment Lumea SEO PPC (30 mai 2011)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) sau SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 30 mai va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti, avand ca tema principala “O altfel de Lumea SEO PPC”. La intalniri participa atat incepatori SEO si PPC, cat si profesionisti.

Dintre speakerii prezenti la eveniment, Doru Panaitescu va vorbi despre "Optimizarea campaniilor online", iar Gratian Sonu despre "Cresterea brandurilor online. 5 metode simple, rapide si necostisitoare pentru cresterea brandurilor de la zero la varf".

Numarul limita de participanti este 50, iar intrarea este libera.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Excelenta in customer service” (30 - 31 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Asebuss - Exec-Edu si va avea loc in zilele de 30 si 31 mai, in Bucuresti.

Cursul se doreste a fi unul neconventional, axat pe interactivitate, role-playing si schimb de experiente. Publicul tinta este format din cei care intra in contact cu clientii/consumatorii - manageri din departamentele de customer service, marketing, PR, vanzari sau cei din frontline, care interactioneaza direct cu clientii.

Agenda cursului cuprinde urmatoarele teme: “Sunt ceea ce sunt” - dezvoltarea unei atitudini centrate pe consumator; “Ce spunem si cum spunem” - abilitati verbale; “Dati-mi legatura” - telefonul ca tortura moderna; “Cineva ne priveste” - excelenta intr-un mediu fata in fata; “Sa avem o zi buna” - raportul cu un consumator; “Opreste, priveste, asculta” - concentrarea pe nevoile consumatorilor; “Cerul este limita” - moduri de pliere a serviciilor noastre; “Cand jocul devine dur” - consumatori dificili; “Stati! Asta nu e totul!” - up-sell si cross-sell; “Si cu noi cum ramane?” - servicii catre clientii/consumatorii interni.

Taxa pentru participarea la curs este in valoare de 345 euro/persoana, iar data limita pentru inscriere este 27 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.