Conferinta “Insolventa - solutii finaciare, solutii juridice” (30 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de World Trade Center si Think Creative, va avea loc pe 30 septembrie, in Bucuresti.

Conferinta isi propune sa ofere antreprenorilor - dar si managerilor sau responsabililor din departamente financiare sau juridice - posibilitatea de a se intalni cu specialisti din domeniul juridic si financiar, cu reprezentanti ai unor case de avocatura de renume, pentru a evalua cele mai bune oportunitati pe care legea le ofera in depasirea unor perioade dificile din activitatea companiei lor.

Programul conferintei va fi impartit in trei sesiuni, dupa cum urmeaza: Solutii financiare; Solutii juridice; Exista viata dupa insolventa?

Taxa de participare este de 100 de euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 10% pentru inscrierea a cel putin trei reprezentanti din cadrul aceleasi companii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar "Cum sa dezvolti cu succes o campanie de mobile marketing" (30 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Voxline Communication si Timsoft, va avea loc pe 30 septembrie, la Hotel Delpack, in Timisoara.

Publicul tinta este format din brand manageri, specialisti marketing, media buyers si media planners, publishers, furnizori de servicii, executivi din agentii de publicitate, companii de cercetare de piata.

Participantii vor avea ocazia sa afle de la Dan Virtopeanu (General Manager Voxline Communication), Carmen Holotescu (Director Timsoft) si Dan Holotescu (administrator Timsoft) care sunt caracteristicile programelor de marketing mobil, cum pot fi stabilite obiective realiste de comunicare in acest mediu si cum sa planifice o campanie eficienta de mobile marketing. Cei trei specialisti vor oferi de asemenea informatii despre segmentarea corecta a audientei, integrarea cu succes a canalului de comunicare mobil in mixul de marketing si masurarea si analizarea corecta a campaniei.

Accesul la seminar se face pe baza invitatiei solicitate organizatorului pe pagina evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Forum CSR360 (30 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de BizCampus Network, va avea loc pe 30 septembrie, la hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

Agenda Forum CSR360 cuprinde urmatoarele teme principale de dezbatere: CSR vs. PR - Tradition vs. Trends in CSR; The financial aspect of CSR - A rise to the challenge; CSR and questionable motives and positive actions.

In ceea ce priveste invitatii la eveniment, experti si manageri din domenii variate au confirmat prezenta la  Forum CSR360.

Participarea la eveniment este gratuita iar inscrierile se fac pe site-ul evenimentului.

Mai multe informati pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (30 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.