Conferinta “World Franchise Days” (30 septembrie 2011)
Evenimentul, organizat de Thinkbig International, va avea loc pe 30 septembrie, la hotelul Novotel din Bucuresti.

Conferinta se adreseaza tuturor celor interesati sa afle mai multe informatii despre piata francizelor din Romania, atat antreprenori cat si viitori antreprenori, in cautare de oportunitati de investitii in domeniul francizelor.

Speakeri vor fi reprezentanti ai catorva francize din Romania, cu rezultate bune in domeniul lor de activitate, iar participantii vor putea pune intrebari, vor putea face networking si vor putea afla informatii utile despre avantajele inceperii unei afaceri in franciza.

Participarea la eveniment este gratuita.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Marketing si comunicare in turism prin retele sociale” (30 septembrie 2011)
Evenimentul, organizat de ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism), va avea loc pe 30 septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

Training-ul este dedicat managerilor si specialistilor de marketing din agentiile de turism si isi propune sa prezinte strategii si tactici de marketing in cele mai cunoscute retele sociale din Romania.

Agenda cuprinde urmatoarele teme: Tactici social media pentru turism; Content marketing pentru social media; Focus on facebook; Bune practici si studii de caz.

Sesiunea de training va fi sustinuta de Cristian Manafu - om de social media si blogger, Alexandru Negrea - Social media manager BCR, si Ciprian Gavriliu -Managing Director PlayTheBalls.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Your turning point” (30 septembrie - 1 octombrie 2011)
Evenimentul este organizat de Go For Events si va avea loc in zilele de 30 septembrie si 1 octombrie, la Timisoara, avandu-l ca vorbitor pe Paul Martinelli, antreprenor american, speaker si coach international.

Workshopul este unul experiential, care isi propune sa ajute participantii sa isi seteze corect obiectivele, sa-si construiasca o strategie si un plan coerent si sa depaseasca obstacolele care stau in calea actiunii lor pozitive.

Agenda evenimentului cuprinde urmatoarele teme: Setarea corecta a obiectivelor si atingerea lor; De la gandire strategica la planul strategic; Living your life full spectrum; Cei trei “R” care stau in calea succesului tau; Cum dezvoltam o comunicare de echipa eficienta; Cele trei focusuri pentru anul 2011.

Participarea la workshop se poate realiza si online, cu posibilitatea de a interactiona cu vorbitorul.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.