Gala premiilor Business Review (4 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Business Review, va avea loc pe 4 martie, Athenee Palace Hilton Hotel, in Bucuresti.

Aceasta este cea de-a V-a editie a galei de premiere organizata de Business Review pentru a celebra cele mai importante realizari in business din anul 2009, companiile si oamenii care au stat in spatele lor.

Juriul acestei editii este format din: Steven van Groningen- Raiffeisen Bank, Mariana Gheorghe- Petrom, Peter Jansen - Cohn&Jansen, Oliver Olson - CEU Business School, George Alberts - KD Investments, Ion Florescu - New Europe Capital, Matei Paun - BAC Romania, George Mucibabici-Deloitte Romania, Alexandra Gatej- Consilier prezidential, Eva-Simone Perauer - Casa Austria, Friedrich Niemann - Athénée Palace Hilton, Sorana Savu - Premium Communications.

Printre categoriile din acest an se numara: Clean business award, On-line project of the year award, Customer focus strategy award, Entrepreneur of the yeard award, Sustainable business practices award, Business leader of the year, Deal of the year award, Effective marketing award, Excellence in business award.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Atelier PHP.Windows (4 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Microsoft, va avea loc pe 4 martie, in Bucuresti.

Agenda atelierului cuprinde: PHP: State of the business; Introducere in IIS; Deploymentul unei aplicatii PHP pe IIS; Hands-on: portarea aplicatiilor de pe Apache pe IIS; Teste de performanta si interpretare; Directii de dezvoltare viitoare (Zend, PHP si Windows Azure).

Ateliere sunt gandite in principiu pentru noii parteneri Microsoft inscrisi in BizSpark (startup-uri) si WebSiteSpark (agentii Web), participarea fiind gratuita. Cei care nu sunt parteneri, dar doresc sa participe la evenimente, trebuie fie sa intre in BizSpark sau WebSiteSpark, fie macar sa aiba o intentie serioasa de a se inscrie in program, chiar daca nu reusesc efectiv pana la data evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (4 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs Leadership Inspirational (4 - 5 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Vision Consulting, va avea loc in zilele de 4 si 5 martie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: ABC-ul leadership-ului; Ce si cum comunicam; Lucrul in echipa; Luarea deciziilor; Gestionarea si rezolvarea de conflicte; Cum sa devii lider.

Taxa de participare este de 290 de euro + TVA/persoana, la care se pot aplica discounturi cumulative ce pot ajunge pana la 20%.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.