Curs "Managementul Performantei" (6 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Asebuss, va avea loc pe 6 aprilie, la sediul Asebuss din Bucuresti, la finalul prezentarii programului Executive MBA 2011.

Organizat sub forma unei simulari de curs, principalele teme discutate vor fi urmatoarele: managementul performantei, recunoasterea si recompensarea performantei, erorile frecvente in evaluarea performantei si ideile pentru evaluarea performantei angajatilor.

Cursul va fi sustinut de Simona Podgoreanu, specialist in resurse umane si management general, si trainer in cadrul Asebuss pe teme de negociere, comunicare si management.

Participarea la curs este gratuita.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

Curs intensiv de publicitate online (6 - 7 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Marketeer.net, va fi sustinut de catre Doru Panaitescu, in zilele de 6 si 7 aprilie, in Bucuresti.

Participantii la curs vor fi din randul antreprenorilor online, brand si marketing managerilor, vanzatorilor de media online, plannerilor media sau specialistilor din agentii interactive, de media sau PR online.

In cadrul cursului vor fi atinse urmatoarele teme: Piata de publicitate online din Romania. Despre jucatori si internauti; Planificare media online; Proiecte Beyond-the-banner; Google Adwords si alte solutii de publicitate contextuala; Web 2.0 si ramuri ale marketingului digital; Marketing viral; Segmentarea in publicitatea online.

Taxa de participare este de 395 euro + TVA/persoana, la care se aplica reducerile de pret detaliate pe pagina evenimentului.

Mai multe detalii puteti gasi aici.