Curs "Incheierea exercitiului financiar si contabil pentru anul 2008" (9 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de New Wave Training Center, va avea loc pe 9 februarie la Athenee Palace Hilton, in Bucuresti.

Cursul va fi sustinut de experti din cadrul Ministerului de Finante si este dedicat tuturor profesionistilor care activeaza in domeniul financiar-contabil, care se confrunta cu modificarile legislative si care doresc sa se perfectioneze in acest domeniu.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Determinarea profitului impozabil pentru inchiderea anului fiscal; Aspecte legate de impozitarea corporatiilor; Reglementari fiscale in domeniul profitului; Impozitul pe veniturile persoanelor fizice; Incheierea anului fiscal; Reglementari contabile aplicabile; Tratamentele contabile si evaluarea elementelor de bilant; Politicile contabile ale firmei si interfata cu politicile fiscale; Raspunderea conducerii societatii comerciale cu privire la intocmirea si prezentarea situatiei financiare anuale; Inchiderea exercitiului financiar-contabil.

Taxa de participare la curs este de 800 de lei/persoana (TVA inclus), la care se pot acorda reduceri de  5% si 10%, pentru minim trei si, respectiv, cinci participanti din cadrul aceleiasi companii.

Solicitarile pentru inscrieri se fac la adresa de e-mail office@nw-tc.com.

 

Curs "Rezolvarea problemelor si luarea deciziilor" (9 - 11 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de United Business Development, va avea loc in perioada 9 - 11 februarie, la sediul Kepner-Tregoe, in Bucuresti.

Prin tematica abordata, cursul isi propune sa le furnizeze participantilor abilitati in aprecierea corecta a unei situatii, analiza problemelor, analiza deciziilor si prevenirea problemelor potentiale din viitor.

Taxa de participare este de 3.000 de lei + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 200 de lei la inscrierea a minim doi participanti din aceeasi companie.

Data limita pentru inscrieri este 5 februarie 2009. Mai multe informatii pot fi gasite aici.