Business Advisory Services (BAS) – Solutie de Finantare a Consultantei pentru IMM (26 iunie 2008)

Conferinta, organizata de programul BAS Romania, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Iasi, are loc pe 26 iunie, intre orele 9.30 – 13.30, la Camera de Comert si Industrie Iasi, Sala Vitraliilor.

Agenda evenimentului cuprinde teme de discutie precum: BAS - un alt fel de finantare nerambursabila pentru consultanta; Instrumente pentru alegerea consultantului potrivit; Cercetarile de marketing: element cheie pentru cresterea eficientei; Standardele internationale: solutii de dezvoltare pentru companie.

Printre vorbitorii din cadrul conferintei se numara: Camelia Dragoi, Director BAS Romania; Ovidiu Eugen Rata, Director General Rellians si Coordonator Regional AMCOR; Carmen Iliescu, NLP Professional Practitioner Coach Mind Master; Bogdan Funieru, Managing Director Neomar Consulting; Catalin Dragusanu, Director Regional de Vanzari Pegas.

Prin Programul BAS, companiile romanesti eligibile au posibilitatea de a obtine subventii de pana la 10.000 Euro pentru proiecte de consultanta (maximum 50% din costul net), asistenta in definirea necesitatilor de consultanta in afaceri ale companiei si sprijin in selectarea celor mai buni consultanti locali pentru rezolvarea problemelor specifice fiecarei companii.

Programul BAS functioneaza in prezent in 18 tari, din Europa Centrala pana in Asia Centrala. In Romania, programul este activ de la sfarsitul anului 2006 si a sprijinit peste 60 de IMM-uri din toate zonele tarii. BAS Romania este administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei.

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza talonului de participare si confirmare disponibil aici.