Business Start-up (1 octombrie 2009 - 30 aprilie 2010)

Proiectul Business Start-up este initiat de Extreme Training, fiind cofinantat de Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si de Uniunea Europeana prin Fondul Social European.

Perioada de implementare a proiectului este mai 2009 - august 2010. Grupul tinta al proiectului este format din persoane care doresc sa initieze o activitate independenta in domeniul antreprenoriatului in zona Bucuresti - Ilfov.

In luna octombrie, vor avea loc saptamanal cate doua prezentari de oportunitati antreprenoriale specifice zonei Bucuresti - Ilfov.

Incepand cu luna noiembrie 2009 si pana la finalul lui aprilie 2010, Extreme Training va organiza seminarii constand in patru module de training dupa cum urmeaza: Managementul proiectelor; Dezvoltarea antreprenoriala; Dezvoltarea manageriala; Comunicarea in mediul business.

Participarea la prezentari si la sesiunile de instruire va fi gratuita. Persoanele interesate trebuie sa completeze formularul de inscriere disponibil aici, pana pe 30 iulie.