Conferinta Antreprenor in Familie (13 aprilie 2011)

Evenimentul, organizat de revista Money Express si thegroup, va avea loc pe 13 aprilie, la The Ark, in Bucuresti.

Aflata la cea de-a cincea editie, Conferinta Antreprenor  isi propune sa discute despre politici de succesiune si despre transmiterea valorilor in antreprenoriat de la o generatie la alta.

Invitatii, reprezentanti a doua generatii de antreprenori romani, vor fi cei care vor vorbi despre ideea transmiterii unui business in familie.

Evenimentul se adreseaza atat antreprenorilor cu experienta, care cauta in continuu solutii si idei pentru afacerile lor, sau profesionistilor angajati ai marilor companii, aflati pe punctul de a intra in afaceri pe cont propriu, cat si tinerilor antreprenori si studentilor entuziasti care au idei de afaceri pe care vor sa le implementeze in viitorul apropiat.

Temele abordate in cadrul celor cinci paneluri de discutii vor fi urmatoarele: Cum se transmit valorile intre generatii; Cum se mosteneste spiritul antreprenorial; Investitia in educatia antreprenorilor; Cum se insufla leadership-ul in familie; Modelul business-urilor de familie din Europa.

Taxa de participare este de 399 de lei/persoana.

Membrii comunitatii startups.ro beneficiaza de un pret special de 199 de lei/persoana. Cei interesati sa participe la eveniment si fac parte din comunitate sunt rugati sa ne scrie pe adresa redactia[at]startups[punct]ro.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.