Conferinta “Marketing360” (21 - 22 iunie 2011 )

Evenimentul este organizat de Evensys si va avea loc in zilele de 21 si 22 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Conferinta vizeaza segmentele de marketing si advertising si va reuni speakeri locali si internationali, care vor discuta despre noi perspective si oportunitati care pot aduce valoare in campaniile de marketing ale companiilor.

Prima zi a evenimentului va include o serie de conferinte despre provocarile din marketingul actual si vor fi prezentate noi concepte de promovare, discutand trecerea de la instrumentele clasice de marketing la promovarea in era digitala, dar si solutii la problemele cu care oamenii din domeniu se confrunta frecvent.

In cea de-a doua zi vor avea loc doua workshop-uri intensive despre marketingul adresat publicului feminin si ultimele tendinte si solutii de promovare in mediul online.

Printre speakerii confirmati se numara Bogdan Naumovici (Creative Director, 23 Communication Ideas), Iulian Padurariu (Managing Partner, The Marks), Sorin Psatta (Integrated Communication Director, Graffiti BBDO), Radu Ionescu (Managing Partner, Kinecto), Irina Craciunescu (Senior Reseach Consultant, GFK Romania), Bobby Voicu (General Manager, Intact Interactive), Denisa Armasu (Head of Creative Department, Interactions).

Mai multe detalii pot fi gasite aici.