Conferinta “Private Equity - Strengthening Companies for Economic Recovery” (10 noiembrie 2010)

Evenimentul, organizat de SEEPEA (South Eastern Europe’s Private Equity Association), va avea loc pe 10 noiembrie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Aflata la cea de-a patra editie, este pentru prima oara cand aceasta conferinta are o intreaga sectiune dedicata antreprenoriatului, propunandu-si sa explice care sunt metodele pentru a atrage finantare de tip private equity si care sunt conditiile unui parteneriat de succes intre antreprenor si finantator.

Astfel, conferinta isi propune sa ilustreze modul in care fondurile de private equity pot contribui cu resursele lor importante, nu doar de capital ci mai ales de “know-how”, la redresarea si plasarea afacerilor pe o traiectorie de dezvoltare sau accelerarea afacerilor pe o astfel de traiectorie.

Sectiuni ale conferintei vor fi dedicate dialogului cu reprezentanti  de top ai bancilor si specialisti in insolventa pe tema strategiilor de restructurare, precum si discutiilor cu fonduri de investitii si consultanti care vor explica ce pot face companiile pentru a valorifica situatia actuala.

Taxa de participare este de 195 euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.