Conferinta TEDxBucharest 2010 (15 octombrie 2010)

Evenimentul, organizat - independent sub licenta TED Global - de o echipa de 11 tineri profesionisti, sub umbrela organizatiei non-guvernamentale Generatia Y, va avea loc pe 15 octombrie, la Crystal Palace Ballroom, in Bucuresti.

Conferinta se adreseaza antreprenorilor, oamenilor de afaceri, activistilor, artistilor, jurnalistilor, precum si tinerilor, daca ceea ce au in comun este incredere in forta ideilor bune.

TEDxBucharest 2010 isi propune sa vina cu o zi intreaga de perspective inedite, conversatii provocatoare si succese reprezentate nu de retete replicabile ci de exemple si povesti remarcabile.

Cei 13 vorbitori prezenti la eveniment au in comun un trecut de inovatie, perseverenta si reusite notabile. Venind dintr-o diversitate de  domenii precum design, business, teatru, medicina, sport, activism social, mass media, stiinta si educatie, ei isi propun sa aduca prin TEDxBucharest exemple care inspira.

Profilul participantului este de roman sau expat curios fata de lumea din jur, care contribuie la comunitatile din care face parte, si dornic de exemple autentice de reusita romaneasca sau de povestile out-of-the-box ale invitatilor internationali. Participarea la conferinta se face in urma selectiei realizate pe baza formularului de aplicare disponibil pe site-ul oficial al evenimentului. Odata ce esti selectat, costul participarii este de 100 de dolari/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.