Curs autorizat de formator (14 - 16 martie 2008)

Schultz Consulting organizeaza la Bucuresti un curs de formatori. Acesta se va desfasura intre 14 - 16 martie si intre 21 - 23 martie. Taxa de participare este de 1.500 RON de participant.

Cursul cuprinde urmatoarele module: Stiluri de invatare; Comunicare; Metode si tehnici de invatare; Realizarea Planului de invatare; Organizarea sesiunii de instruire; Evaluarea sesiunii de instruire.

Examenul de absolvire se va desfasura pe data de duminica 23 Martie 2008 si consta intr-o proba practica (realizarea unui plan de lectii) si o proba teoretica (test grila). La examenul de absolvire va fi prezenta o Comisie de evaluare formata din evaluatori ai Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor.

La sfarsitul cursului, absolventii vor deveni Formatori certificati conform ocupatiei de Formator din COR. Conform legii, peste un an, nu mai poti profesa ocupatia de formator fara certificat.

Cursul se va desfasura in Bucuresti, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3. Inscrierile se fac pana pe 10 martie, in ordinea primirii cererilor si pana la completarea locurilor. Mai multe informatii pot fi aflate la telefon 021/315.65.47 sau aici.