Curs de previziune in procesul de bugetare (14 - 15 aprilie 2011)

Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in zilele de 14 si 15 aprilie, la sediul Asebuss din Bucuresti.

Cursul este unul intensiv si se adreseaza managerilor de productie/operatiuni, logistica, vanzari, dar si antreprenorilor care detin responsabilitatea planificarii si gestionarii activitatii companiei si au drept scop intelegerea mecanismului de planificare, previziune si bugetare.

Obiectivul cursului este acela de a oferi instrumente vitale pentru o buna previziune si planificare in procesul de bugetare, combinand metodologia cu bunele practici din diverse industrii, prin abordarea a diverse cazuri concrete de business.

Participantii vor parcurge toate etapele necesare pregatirii efective a unui buget, precum si procesul de previziune cu toate metodele sale.

Printre temele atinse in cadrul cursului se numara: etapele sistemului de previziune, metodele calitative si cantitative de previziune, planificare versus control, costuri controlabile si necontrolabile, sisteme de bugetare.

Taxa de participare este de 345 de euro + TVA/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.