Curs “Prospectarea si stabilirea intalnirilor de vanzare prin telefon” (4 - 7 septembrie 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training & Consulting, va avea loc in perioada 4 - 7 septembrie, la Hotel Carmen, in statiunea Venus. Programul se recomanda in special celor care lucreaza in vanzari si/sau intr-un centru telefonic si care trebuie sa lucreze proactiv cu clientii.

Agenda cursului cuprinde: Prospectarea si programarea intalnirilor de vanzare prin telefon; Telefonul ca instrument de vanzare - afaceri; Prospectarea unor informatii noi de vanzare; Elaborarea unui plan de prospectare; Principiile programarii prin telefon; Structararea abordarii; Apelul telefonic initial; Structurarea apelului telefonic; Structurarea abordarii. Trimiterea materialelor publicitare; Cateva puncte cheie pentru reclama/promovarea vanzarii; Telefonul de revenire; Tratarea obiectiilor; Obiectii comune si cum sa le tratam; Exercitii.

Taxa de participare este de 1.360 de lei + TVA/persoana. Suma acopera inclusiv cazarea si masa pe durata desfasurarii evenimentului. Termenul limita de inscriere este 26 august. Mai multe informatii pot fi gasite aici.