Dream Big (24 - 26 noiembrie 2010)

Evenimentul, organizat de ASER, va avea loc in perioada 24 - 26 noiembrie, in Bucuresti.

Aflat la prima editie, Dream Big isi propune sa devina un instrument de incurajare a studentilor din domeniul economic in dezvoltarea viitoarei cariere, oferindu-le modele de la cel mai inalt nivel profesional.

In prima zi a evenimentului, va avea loc o conferinta la care vor participa un  numar de patru - cinci CEO, invitati sa vorbeasca despre povestea si reusita lor in afaceri.

In fiecare din urmatoarele trei zile, va fi organizat cate un workshop, avand urmatoarele teme: Personal Branding, Leadership si Public Speaking.

La finalul celor trei workshop-uri vor fi selectati un numar de trei - cinci studenti care vor lua parte la un program de coaching/mentorat, care se va derula pe parcursul a doua - trei luni.

Coach/mentor va fi unul dintre CEO disponibili sau persoane care lucreaza tot in mediul de afaceri, care ii vor ajuta pe studentii selectati sa isi defineasca, sa isi atinga obiectivele si aspiratiile relevante in cariera.

Obiectivul programului ar fi ca studentul sa ramana in apropierea CEO-ului, fie ca angajat, prieten, sau chiar sa isi deschida propria afacere.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.