European CSR Lessons (17 - 18 mai 2011)

Evenimentul este organizat de portalul ResponsabilitateSociala.ro si va avea loc in zilele de 17 si 18 mai, la Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza tuturor liderilor de opinie care vor sa inteleaga mai bine domeniul CSR (Corporate Social Responsibility), venind cu o comparatie intre ceea ce se intampla in Romania si ce se intampla pe alte piete europene. Publicul tinta este format din profesionisti din companii sau agentii, lideri ONG, jurnalisti, bloggeri, reprezentanti ai mediului universitar sau institutional etc.

Proiectul este organizat in parteneriat cu o serie de companii multinationale din Romania, fiecare dintre acestea avand drept invitat un specialist sau decident strain, de la sediul sau central sau dintr-o tara europeana in care activeaza. Acesta va prezenta un studiu de caz despre o initiativa de CSR de impact, pe care a derulat-o. Totodata, companiile partenere vor putea prezenta initiative locale de succes, prin care au schimbat in bine viata societatii romanesti.

In fiecare dintre cele doua zile vor exista cate doua sesiuni de studii de caz, temele fiind urmatoarele: Protectia mediului; Produse si operatiuni responsabile; Dezvoltarea comunitatilor locale; Incluziune/accesibilitate.

Cea de treia sesiune - prezenta in ambele zile - se intituleaza “Idei pentru o economie europeana sustenabila”, iar in cadrul ei invitatii straini vor intra in dialog liber cu publicul roman despre domeniul CSR din tara lor, precum si despre stadiul si perspectivele la nivel european.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.