Eveniment Business Target Club ”Cash-flow-ul - instrument esential pentru controlul si consolidarea afacerii tale” (11 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Business Target Club (BTC), un proiect al JCI Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, va avea loc pe 11 martie, la Hotel Residence Cerisiers din Bucuresti.

Editia a noua a Business Target Club se adreseaza atat antreprenorilor la inceput de drum care au nevoie de sfaturi practice, cat si managerilor experimentati care doresc sa afle idei inovative privind administrarea eficienta a cash-flow-ului in contextul crizei economice, se arata in comunicatul de presa.

Participantii la acest eveniment vor avea ocazia sa aprofundeze informatii precum: notiuni de baza despre cash flow, echilibrarea balantei de incasari si plati, evaluarea impactului financiar al tranzactiilor de vanzare/cumparare si actualizarea planului de actiune in functie de resursele disponibile in companie.

Cei care sunt interesati sa participe la eveniment trebuie sa intre pe pagina dedicata membrilor BTC, sa gaseasca o persoana pe care o cunosc si sa primeasca o recomandare din partea membrului respectiv. Dupa ce au obtinut recomandarea se pot inscrie online la eveniment.

Taxa de participare este 200 lei/persoana, daca se achita in avans, si 250 de lei/persoana daca se achita pe loc.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.